SuperNovaTR
Üye
-
Konu Sahibi
-
İnternetten almam biraz zor. Çünkü arkadaşım kazık yedi. İnternette TeknoSAya bile güvenmiyorum. İnternetten cihaz alınmaz.
Xperia Arc s , Xperia neo(veya neo v) . Benim pek bir bilgim yok diğer markalarla ilgili. Galaxy s2 de iyidir bence. İnternette gezin elbet bulursun birşeyler en azından kafanda toparla istediğin donanımı, güzel bir telefon çıkar önüne.
Şimdi Nexus 4ün özelliklerine baktımda S4e yakın bir telefon. Ben bunu alırsam daha S4 alamam. Telefonun özellikleri güzel ama bana 1-2 aylık ucuz birşey lazım. Nexus 4 biraz agır gelir.
Arc S neo V pişman eder. 1000tlye değmez.
- - - Eklendi - - -
Bence nexus 4 al s4ü salla gitsin, ha illa s4 alıcam diyorsan, sana 2012 serisi bir xperia önerebilirim: Mesela Xperia S. Ama bu da düşük bir tel değil. 1000 lira filanda eder yine. S almaktansa nexus 4 yine mantıklı...
Ya da Xperia V var fiyatını bilmiyorum ama çift çekirdek 1,5ghz 1gb ram. Facebookta filan kasmaz rahat ol =)
- - - Eklendi - - -
Xperia V suya karşıda dayanıklı da dayanıklı ama sanırım Türkiyede yokmuş 900 lira filan yurtdışından kayıtlı olunca. Sahibindende öyle. ama internet olmaz demişsin.
Sana bir şey diyim ben olsam 2ay dandik bir telle idare ederdim. Ya da nexus4 alır akardım =) Paramda cebimde kalırdı. =))
Yok bence satmışken sat W'yi sonra sataman filan, ya da sonra da satarım diyorsan bekle bence.
Ha illa Xperia diyorsan bana tam aradığın özelliği ve vereceğin fiyatı söyle sana 2 aylık xperianı söyliyim
Sizin dediğinizde doğru ama biraz daha W kullanırsam cinnet geçirip telefonu kıracam sonra da Android almayacam diye yemin edecem. Artık sinir oldum. Bu arada S4ün yazılım özellikleri önemli benim için. Çift kamera, Smart özellikleri ve en sevdiğim özellik Multi-Windows. Bu özellikler var diye Xperia Zden vazgeçtim. XPeria Z çok hoşuma gitti. Hemde Sony'nin hastasıyım. XPeria'ya özel programlar ve AOSP benim hasta olduğum özellikler. Ama Android piyasasında alınacak 2 telefon var şuan. S4 yada Z. S4 alacam ama daha tam karar vermedim. Zde alabilirim.
Neyse olay başka yere gitmesin. Nexus 4 alamam. Tamam güncelleme sıkıntısı yok ama çok sade. Telefon hızlı o da kabul ama hafıza az. Yani alsamda yine 2 Ay sonra S4 ve Zye bakacam. Yani 1200 TL para vermeye gerek yok. Bana 700-1000 TL arası Wonderdan hızlı bir telefon olsun yeter. Facebook, Twitter alsın, bide kamerası ve ekranı iyi olsun yeter.
Çift çekirdek, 1Gb Ram, 8GB Hafıza, 5MP HD Kamera bide HD ekran yada bunların üstü. Vereceğim para en fazla para 1000 TL
Çift çekirdek, 1Gb Ram, 8GB Hafıza, 5MP HD Kamera bide HD ekran yada bunların üstü. Vereceğim para en fazla para 1000 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?