A3rman
Üye
bunu moderatör yapamıyor fark orda
normalde istersen orda test ve montaj var. takıp test ediyorlar birleştirilmiş olarak gönderiyorlar..
ama ben böyle yapma derim.. her parça kendi kutusunda açılmamış olarak gelsin..
sen kendin montajını felan yap.. daha zevkli daha güzel oluyor...
ayrıca montajlı olarak sipariş verip kargo sırasında hasar alan sistemler var..
her parça kendi kutusunda güvenli olarak gelecek sana.
birde diğer parçalar varmı ses kartı klavye mouse onlarda bir adet yazıyor ama resim yoktamam anladım peki windows yüklümü
tamam anladım peki windows yüklümü
- - - Eklendi - - -
birde diğer parçalar varmı ses kartı klavye mouse onlarda bir adet yazıyor ama resim yok
klavye mouse ye gerek yok bende var windows 7 yide bir türlü ayarlarız bide ben sepete ekleye tıkladım fiyat 1.126 gösteriyor niye öyle bi bilgin varmı
ödeme çeşiftlerine göre fiyat değişiyor...
havalede mesela % 10 indirimle 1000 lira oluyor.. veya çeşitli bankaların taksit sayısına göre yine % 10 indirim oluyor..
veya posta çeki ilede % 10 indriimli 1000 liraya geliyor.
ödeme çeşiftlerine göre fiyat değişiyor...
havalede mesela % 10 indirimle 1000 lira oluyor.. veya çeşitli bankaların taksit sayısına göre yine % 10 indirim oluyor..
veya posta çeki ilede % 10 indriimli 1000 liraya geliyor.
evet.Posta çeki ile yapacağım bu posta çeki ptt den oluyor değilmi
- - - Eklendi - - -
Posta çeki ile yapacağım bu posta çeki ptt den oluyor değilmi
evet.
ama orda ödeme şekli ayrıntılı olarak yazılmış..
alıcı kısmına ne yazacagın ve not olarak sipariş numarasını yazmalısın yoksa ödemen kabul edilmez.
ben sildimYa şey ben işlemcisi amd olanı sipariş edecektim sitede bulamıyorum (zaten birkaç ay sonra pcyi yükselticem amd de karar kıldım) nasıl kayboldu amd olan
ben sildim
tm hazırlar yazarım buraya
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
birde,
1020 liraya aynı kasanın 550 watt olanı var onuda seçebilirsin fark etmez
tabiki yardımcı oluruzSana ne diyeyimki Allah gönlüne göre versin hepinize çok teşekkür ederim son olarakta bu parçaları takmak konusunda bana yardım edermisin yani parçalar gelince
tabiki yardım ederim..
video felan hallederiz
Bu teknobiyotik i arıyorum meşgul çalıyor ama kontör gidiyor gün boyu denedim sadece liram bitti (ulabileşeceğim başka teller varmı)ben de soracağım soruları sana sorayım dedim, Ürünün parasını yatırmadan kargoya vermiyorlarmı ? Bide parça eksik,bozuk yada başka çıkarsa nasıl geri verecem? 2 gündür telefona cevap vermediler diye parayı yatırmadım yarın sabah yatıracam ama yine de teknobiyotiğe ulaşmam lazım, ürün elime geçtiğinde olumlu, olumsuz haber veririm ya kusura bakma bende cok soru soruyorum teşekkür ederim
tabiki yardımcı oluruz
telefonları neden meşkul bilmiyorum ama..Bu teknobiyotik i arıyorum meşgul çalıyor ama kontör gidiyor gün boyu denedim sadece liram bitti (ulabileşeceğim başka teller varmı)ben de soracağım soruları sana sorayım dedim, Ürünün parasını yatırmadan kargoya vermiyorlarmı ? Bide parça eksik,bozuk yada başka çıkarsa nasıl geri verecem? 2 gündür telefona cevap vermediler diye parayı yatırmadım yarın sabah yatıracam ama yine de teknobiyotiğe ulaşmam lazım, ürün elime geçtiğinde olumlu, olumsuz haber veririm ya kusura bakma bende cok soru soruyorum teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?