tskdr1461
Üye
-
Konu Sahibi
-
1000 liraya oyun için adam akıllı sistem çok zor..
toplama yapmak en iyisi ancak yinede iyi bişey çıkarmak zor...
neyse bir deneyelim daha sonra yazarım buraya
İşlemciyle bitse1000 tlye i5 i,şlemcili bir bilgisayar alman mümkün istedigin işlemide yapabilirsin
1000 tlye i5 i,şlemcili bir bilgisayar alman mümkün istedigin işlemide yapabilirsin
herkese teşekkür ederim de bu vatan bilgisayar var orda hafta sonları indirim oluyormuş parça halinde aldın mı daha karlı çıkabiliyormuşsun şimdi benım hafta başına kadar almam lazım yani 2 günüm var normal bilgisayarda almak istemiyorum hem daha pahalı hemde parçaları tam birbirine göre değil ondan toplama bilgisayar almak niyetindeyim tavsiye ve yardımlarınızı bekliyorum
bayağı uğraştımda 1000 liraya adam gibi bişey çıkmıyor....
kardeş şu bütçeyi arttırsan biraz olmazmı...
son olarak vatan bilgisayarın indirimi üzerinden denedim oradada çeşit çok az yine adam gibi bi sistem çıkmadı.:
Valla daha param yok ancak pc yi aldıktan biraz zaman sonra parça takarak yükseltebilirim yani şimdilik mümkün degil ben tam olarak nasıl bir bilgisayar istediğimi yazayım ( işlemcinin intel yada amd olması önemli değil, ram 4 gb den aşağı inmesin, ekran kartı 128 bit en az 1gb ,ekrana ihtiyacım yok ,geri kalan şeylerden de anlamam power falan )belki böyle daha yardımcı olursunuz sizi meşgul ediyorum kusura bakmayın çok teşekkür edıyorum ve cevaplarınızı bekliyorum
1400 yapıyor len bu kop:Kasa :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ram :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Anakart :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekran Kartı :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İşlemci :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sabit Disk :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cd-rw:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Böyle olsun veya .
ekran kartını daha fazla yükseltemedim... Malesef..
Intel.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
amd.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben inteli al derdim... 100 lira daha çıkarsa 6850 yapabiliriz.
indirimle bile 1120 yapıyor.asdfg .. abi vatandan indirimle hesapladım
sakın ola almayasın..birde buna bakarmısınız urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/super-buldozer-6-cek-20-quot-led-4-gb-ram-2-gb-ek-63775381
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?