Öneri 1000 liraya alınabilecek en iyi telefon?

Sponsorlu Bağlantılar

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
1000 liraya alınabilecek en iyi telefon?
Bilgisi olan acil yazabilir misiniz?

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Yok mu önerisi olan?

byAndroid

byAndroid

Üye
Lenovo p70, Gm 4g, Galaxy A5

bmw_m6

bmw_m6

Üye
huawei mediapad x2 cok harika cihaz yanliz turkiyede yok gibi gerci 350€ civari cinde ama gumruk kayit felan fiyat ucar .

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
galaxy alpha, marshmallow alacağı da kesin...

karaman39

Üye
Xiaomi mi4G miuiturkiye diye arat google da

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Bana j7 ile m4 öneriyorlar ne dersiniz?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
J7 De Gayet Güzel Cihaz

PesimisT-35

PesimisT-35

Üye
Çöpsunga bulasmayin ,orta segment cihazlarına hiçmi hiç bulasmayın.LG G2,Xperia Z1

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
G2 veya z1 bu saatten sonra alinir mi?

Başka önerisi olan var mi?

bark_41

bark_41

Üye
Asus zenfone 2
2.3 ghz işlemci 4gb ram 13 mp kamera 1100tl.32 gb.hafiza 5.5 inc ekran, harici hafıza desteği daha ne olsun.
Rom atmaya bile gerek yok bir çok kişiselleştirme özelliği mevcut.Uygulama reklamlarını engellemek için rootlayıp Adaway kurup keyfine bak.Garantiyi dert etmiyorsan tabii.

Son düzenleme:
İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Çöpsunga cevap ihtiyacı hissettim; aynen kardeşim ben de bugüne kadar 3 samsung kullanınca senin gibi düşünüyordum ama Alpha kullanınca (10 aydır kullanıyorum) inanamadım. İos tadına satbilitesine inanamadım. Forumuna bakın donma, kasma bir kullanıcı olmaz mı? Metal kasasıyla da premium havası veren Samsunga benzemeyen kaliteaini bir kullansaydınız anlardınız kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: androfilex
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Çöpsunga cevap ihtiyacı hissettim; aynen kardeşim ben de bugüne kadar 3 samsung kullanınca senin gibi düşünüyordum ama Alpha kullanınca (10 aydır kullanıyorum) inanamadım. İos tadına satbilitesine inanamadım. Forumuna bakın donma, kasma bir kullanıcı olmaz mı? Metal kasasıyla da premium havası veren Samsunga benzemeyen kaliteaini bir kullansaydınız anlardınız kardeşim.
s3 neo da öyle hiç kasmadı daha adamlar işi çözdü. Ben samsung diyorum

turancen

turancen

Üye
lenovo p70, uzun şarj istiyorsan, yok eğer istemiyorum dersen 1000 tl civarı lg g3 32 gb modellerini bulabilirsin

MaxipmaN

Üye
E5 800 civarı isini görur

smh60

smh60

Üye
Z1 alınmaz artık

Murat Alper

Murat Alper

Üye
sony xperia m4 aqua'ya bak

• Beğen