1000 GB(1 TB)) lik mail adresi isteyene

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Originally posted by emreakcali@Aug 27 2005, 12:46 PM
msn de oluyomu acaba ya
[post=145936]Quoted post[/post]​

Herhangi bir mail'inizi Msn Messenger da kullankmak için

' a girip kaydetmeniz gerekiyor. ondan Sonra istediğiniz Mail ile Msn Messenger Kullanabilirsiniz.

Email uzantıları çok saçma geldi herkese farklı farklı kimse o uzantıları hatırda tutamaz ;)

+ Güvenlik açısından Sıfır bi Site olduğunu düşünorum.

Yahoo 1Gb hatırlatırım (AdressGuard da cabası... AdressGuard ne işe yarar Diyenler İmzamdaki Email'e bakarsa nedemek istediğimi anlar ;) )

Caine

Caine

Üye
benim msn olarak kullandığım mynet,yahoo,hotmail ve mafya diye uzantılı adresler var...
sadece hotmail dışında hesap alırken a girirp maili kaydediyosunuz. sonra sizin mail adresine gelen onay işlemlerini izliyosunuz ve e-postanızı doğruluyup kullanıyorsunuz. çok basit bi olay :D
bu arada bu posta adresini almadım çünkü arkadaşın dediği gibi güvenlik sıfır gibi bişey :DD

doukan1989

Üye
arkadaslar mail ucretli ya! sistemden gelen mailde bu adres 10 gun icinde silinecek diyor

vagabond

Üye
saol

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
paylaşım için saol dostum

chass

chass

Üye
Arkadaşımın açmış olduğu konu için teşekkür ederim, elerine sağlık ama bilindiği gibi mynet sınırsız bu konuda eline su dökemez diye düşünüyorum. çünkü beni mailimde baya yüklü dosyalar mevcut ama yine de dolmak bilmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...