Telefon Tavsiyesi 1000-1300 TL ARASI HANGİ TELEFON ??

Sponsorlu Bağlantılar

karakur9406

Üye
    Konu Sahibi
1000-1300 TL ARASI HANGİ TELEFON ??
Arkadaşlar telefonumu değiştireceğim. net bütçem en fazla 1300 üstüne çıkamam. Aslında aklımda g2 ve discovery elite var ama ben lg p-970 kullanıyorum. 1 yıl içinde 4 kez bakıma gitti. Bıktım bunun parça probleminden. Ama bir yandan da discovery elite stoklarda yok ne yapmalıyım ? :sos:sos:sos:sos

reflex

reflex

Üye
Nexus al ne uğraşıyosun bunlarla lg G2 veya Nexus hangisi uygunsa

Scourge

Scourge

Üye
Lg Nexus 5 güncelleme konusundada rahat edersin

DalvikCache

DalvikCache

Üye
P970 problemli çıktı diye g2 de problemli çıkacak değil bence g2 alın bir kere güçlü bataryasıyla öne çıkıyor

karakur9406

Üye
    Konu Sahibi
Peki nexus 5 mi g2 mi desem hangisi olur

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 5.

karakur9406

Üye
    Konu Sahibi
Aslında htc veya sony de olabilir. Onlarda uygun fiyatta var bir kac tane. Mesela sony sp ve htc one mini de iyi

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 5 ile karşılaştırılmayacak cihazlar.

Scourge

Scourge

Üye
Sony sp bence alma ben aldım 4.3 güncellemesinden sonra tel oynanmıyacak kadar yavasladı hatta arada dokunmatik gidiyodu bide altta leke vardı gittim değistirdim. LG g2 mi Nexus 5 mi dersen bence Nexus 5.

0343434

0343434

Üye
Bence de o fiyata ancak G2 ve Nexus 5 olur.Eğer kamera ve ekstra arayüz özellikleri daha önemliyse senin için G2 al ama güncelleme ve daha sade bir arayüz senin için önemliyse Nexus 5 al

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Sorsan çoğuna kullandın mı diye yok derler. Kardeş herşey şakır şakır çalışson diyorsan Nexus 5 al.

manyaklar61

manyaklar61

Üye
1- nokıa lumıa 1320 ve lumıa 925
2-lg g2
3-lg g2 mini
4-sony xperia z
5-samsung gaalxy s3 ve s4 mini

fk555897

fk555897

Üye
G2 al bence.

sasua42

sasua42

Üye
Sarjim uzun gitsin hiç bir oyunda kasmasin kameram iyi çeksin dersen lg g2 al güncellemeler ilk bana gelsin dersen nexus5

karakur9406

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme fazla önemli değil o kadar. Sonuçta ikiside Lg nin en iyi telefonlarından. Arayüz daha önemli. Lg G2 alıyorum arkadaşlar sağolun

• Beğen
Tepkiler: xmustx
Invoke

Invoke

Üye
Anlatamayız.

ozakin70

ozakin70

Üye
G2 al keyfine bak