saasc
Üye
-
Konu Sahibi
-
N8 almayın, paranıza yazık olur. İnanılmaz yavaş ve hantal bir telefon uygulama ve oyun kıtlığı var. Nokia Symbian'ı bıraktığını açıkladı zaten. Bir kamera için de telefon alınmaz açıkçası
Senin telefonun sorunlu.
benim arkadaşım c7 kullanıyor. sorunsuz. Assasin's creed HD su gibi akıyor. Bazı cihazlarda teknik arıza olabilir ama bence iyi olmuş s^3. (android kadar olmasa daAdam hala senin telefonun sorunlu diyor yaÇoğu incelemede N8'in yavaş bir telefon olduğu belirtilmiş hala adam senin ki sorunlu diyor
Yorumunuza katılıyorum. Symbian da eksik hata nedir diğer sistemlere göre kimse belirtmiyor sadece symbian'a para verilmez diye kestirip atıyorlar diğer sistemlere göre artı eksi nedir değerlendirme yok ben hem bada hem symbian hem android kullanıyorum sistem olarak içlerinde en stabil olanı bada .birde uygulama gelişmiş olsa diğer tüm sistemleri altüst eder kesinlikle. Android ve symbian çalışma prensibi olarak birbirine yakın ikiside ram düşmanı sistemler 512mb ram stand by da hiç bir şekilde 250 ve üyesi çalışmıyor iki program çalışmaya başlayınca her iki sistemde ram yemeye başlıyor. Artı olarak android tlf şarj düşmanı hiçbir android tlf henüz yoğun kullanımda 1günü devirecek kapasiteye ulaşamadı. Symbian 1günü rahat tamamliyor yoğun kullanımda bada ise bu sureyi en az 2gün olarak kullanıcısına sunuyor.Zaten su Symbian da benim yıllardır görüp bulamadıgım ne gibi bi eksik ne gibi bi sorun var anlaması güç.Eksik var diyenlerinde 'Symbian eskidi' gibi saçma cevaplardan baska sözleri yok.Kimi arkadaslar görüyorum forumda 'Symbian'a o kadar para verilmez' diyorbaksen harbi mi zeki çocuk.Diger bir iki arkadastan görüp Androidçi veya İos fanı takılan elemanlar var.Ben isletim sistemine göre markasına göre telefon önermem kimseye.Telefonu donanımı belirler ve isletim sistemide buna eslik eder.Symbian'a çok para verilmez diyen arkadastan o parayı haketmeyen sistemin eksiklerini bekliyoruz...
Yorumunuza katılıyorum. Symbian da eksik hata nedir diğer sistemlere göre kimse belirtmiyor sadece symbian'a para verilmez diye kestirip atıyorlar diğer sistemlere göre artı eksi nedir değerlendirme yok ben hem bada hem symbian hem android kullanıyorum sistem olarak içlerinde en stabil olanı bada .birde uygulama gelişmiş olsa diğer tüm sistemleri altüst eder kesinlikle. Android ve symbian çalışma prensibi olarak birbirine yakın ikiside ram düşmanı sistemler 512mb ram stand by da hiç bir şekilde 250 ve üyesi çalışmıyor iki program çalışmaya başlayınca her iki sistemde ram yemeye başlıyor. Artı olarak android tlf şarj düşmanı hiçbir android tlf henüz yoğun kullanımda 1günü devirecek kapasiteye ulaşamadı. Symbian 1günü rahat tamamliyor yoğun kullanımda bada ise bu sureyi en az 2gün olarak kullanıcısına sunuyor.
S^3 telefonların yavaş olduğu, işlemci yüzünden sürekli donduğu, kullanıcılarına sorun çıkarma ihtimalinin yüksek olduğu, (5-6 Ay düzgün çalışan N8'in bir anda ölmesi), Reset atması , kapanınça açılmamakta inat etmesi. Klavyeli E7' de telefonun klavyeye geç tepki vermesi, adam gibi web tarayıcısının olmaması, Ovi Mağazanın bomboş olması, düzgün uygulama sayısının azlığı, İnsanların " Nokia güncelleme çıkartsın yaaa sorunlarımızı gidersin yaaa " modunda aylarca güncelleme beklemesi vs vs vs İnsanların Symbian'dan soğuması Nokia'nın hızlı bir şekilde pazar kaybı yaşaması..
Daha yazayım mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?