Yeni güncel oyunlarda kasma yapmayacak 1000-1500 tl arası laptop olmaz. Sermayeyi yükseltmek gerek.o asusda gt740m var güncel oyunlarda düşük ayarda kasma yapmaz ama zevk alamazsın oyunlardan.çok sağolsun peki önerebileceğiniz asus var mı? Yeni güncel oyunlar da kasma yapmayacak pc lazım. Öyle çok da oyun meraklısı filan değilim ama ara da da olsa insan sıkılınca kafa dağıtmak birşeylerle uğraşmak ister oyun oynamak gibi o yüzden ara sıra da olsa oyun oynayacağım zaman takılmadan rahat rahat oynamak isterimhe tabi bir de ısınmamasi lazım malum ısınma olunca pc kasılıyor
bu işlemci performan filan arttırıp düşürüyormuşsun bazı oyunları açabilmek için o ayarı tam olarak nereden yapıcaz?bu arada benim laptopun işlemci hızı 2,6 maksimun 3,1 diye geçiyor laptopu yüksek performansa aldığım zaman 3,1 de sabit kalıyor
Sen oyunu açınca otomatik yükseliyor işlemci hızı.bu işlemci performan filan arttırıp düşürüyormuşsun bazı oyunları açabilmek için o ayarı tam olarak nereden yapıcaz?
Fiyatı en fazla 1.700 'e kadar çıkartabilirim o fiyata oyunlar da gerçekten kasma yapmayacak asus pc bulabilir miyim?Yeni güncel oyunlarda kasma yapmayacak 1000-1500 tl arası laptop olmaz. Sermayeyi yükseltmek gerek.o asusda gt740m var güncel oyunlarda düşük ayarda kasma yapmaz ama zevk alamazsın oyunlardan.
Söylediğin oyunlarda yüksek grafikte kasma yapmaz akıcı oynarsınASUS 550LB X0114D bu modelden bahsediyorum.Benim aklımda iki pc var birisi şuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bi diğeri de buLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben Şimdi ASUS 550LB X0114D olanı alıcak olsam güncel oyunlar olmasa bile en azından crysis 2, battle 3, call of duty 3 gibi oyunlar aşırı derecede kasma yapar mı yoksa çok az da olsa kasma yapıp yinede oyundan tad alabilir misin
peki hocam herşey için çok sağolunSöylediğin oyunlarda yüksek grafikte kasma yapmaz akıcı oynarsınASUS 550LB X0114D bu modelden bahsediyorum.
Rica ederim kardeşim.aldığında buraya yazpeki hocam herşey için çok sağolun

Tamam yazarım fakat bazıları pcdepo hakkında pek de iyi şeyler söylemiyorlar örneğinRica ederim kardeşim.aldığında buraya yaz![]()

Driverları program yükler gibi yüklüyorsun büyütulecek birşey değil. Valla ne söylediklerini bilmiyorum site güvenilirdirTamam yazarım fakat bazıları pcdepo hakkında pek de iyi şeyler söylemiyorlar örneğinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız.d ve ayrıca da bu freedos driver dosyaları filan yüklemek zor gibi ne bilim illa ki eksik bişey yaparım ben![]()
peki birşeyi merak ediyorum bu driver dosyaları hani sistemi biz kuruyoruz ya format atar gibi işte o driver dosyaları sitemi kurarken otomatik mi yükleniyor yoksa ilk sistemi kuruyorsun daha sonra da driver cd 'sini takıp driver dosyalarını tek tek kuruyorsun.. Tam olarak nasıl?Driverları program yükler gibi yüklüyorsun büyütulecek birşey değil. Valla ne söylediklerini bilmiyorum site güvenilirdir
Windows bazılarını otomatik tanır büyük ihtimalle ekran kartını otomatik tanımaz driver cdsinden elle kurulum yapmak gerekir.peki birşeyi merak ediyorum bu driver dosyaları hani sistemi biz kuruyoruz ya format atar gibi işte o driver dosyaları sitemi kurarken otomatik mi yükleniyor yoksa ilk sistemi kuruyorsun daha sonra da driver cd 'sini takıp driver dosyalarını tek tek kuruyorsun.. Tam olarak nasıl?
peki tmm teşekkürlerWindows bazılarını otomatik tanır büyük ihtimalle ekran kartını otomatik tanımaz driver cdsinden elle kurulum yapmak gerekir.
anladım sağolun hocam o zaman ben ASUS 550LB X0114D modelini alayım daha iyisini o fiyata bulamadım veya sizin varsa eğer başka tavsiyeniz buyurunkardeşim senin baktığın laptopların sistemi benim bilgisayardan daha iyi battlefiedl 3 ü high ayarlarda kasmadan oynuyorum aslında ultrada çok az kasma oluyor crysis 2 gibi 2012 de çıkmış oyunları çok çok rahat oynarsın ama mesela 2014 de çıkan oyunlarda orta ayarlarda biraz zor oynarsın
pc ye baktım gayet iyi fakat yorunlara bakınca bir şey fark ettim. Bi kullanıcı demiş ki işletim sistemi yazılım cd si gonderiyor musunuz demiş ve yetkili olan da freedos olanlar da yazılım cd sini vermediklerini o cd yi kullanıcının kendisi temin edeceği soylenmiş yani ben şimdi orda pc alıcak olsam yazılım cd si bana gonderilmeyecek mi bir de gidip pc bayilerinden windows 8 yazılım cd si mi almam gerekiyor ?Toshibalara aktım ekran kartı daha düşük olan toshiba 1800 tl bu asuslarda ise hemen hemen aynı modelin daha fiyata göre özellikleri artıyor sonuçta 1 kere alıcaksın o yüzden 100-200 tl daha verip özellikleri biraz arttırmalısın örneğin benim laptop 6gb ram var bilgisayar boştayekn bile ram %20 işlemci %4-5 kullanılıyor ve bence 8gb ram ve i7 li bir model almalısınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızişlemcin hızlı olduğu zaman bilgisayarındaki işlemleri o kadar hızlı yaparsın ama oyunlarda işlemci pek fark etmiyor ve i7 işlemci laptopu daha fazla ısıtıyor ekran kartı önemli benim laptopun ekran kartı g645 asus ekran kartı g740 gayet iyi ve yeni bir ekran kartı mesela ben laptopu alalı 5-6 güncelleme geldi ekran kartına orta ayarlarda oynadığım oyunları yüksek ayarlarda oynayabildim son güncelleme ile o yüzden nvidia gayet iyi birde sormak istediğin bir soru olursa seve seve cevaplarım
Dedim ya sana internetten windows 8 dvdsi edinebilirsin istersen link atarım indirip flaş diske yazdırır formatını kendin atarsınpc ye baktım gayet iyi fakat yorunlara bakınca bir şey fark ettim. Bi kullanıcı demiş ki işletim sistemi yazılım cd si gonderiyor musunuz demiş ve yetkili olan da freedos olanlar da yazılım cd sini vermediklerini o cd yi kullanıcının kendisi temin edeceği soylenmiş yani ben şimdi orda pc alıcak olsam yazılım cd si bana gonderilmeyecek mi bir de gidip pc bayilerinden windows 8 yazılım cd si mi almam gerekiyor ?