%100 sınırsız dosya indir rapid manager

Sponsorlu Bağlantılar

aLLsTaaR

aLLsTaaR

Üye
    Konu Sahibi
%100 sınırsız dosya indir rapid manager
Download Manager for Free Users (Works 100%)

Free kullanıcılar için rapidshare indirme yöneticisidir.Program üzerinde sadece add(ekle) butonunu yada paste(yapıştır) butonunu tıklayark eklediğiniz birden fazla bağlantıyı ardı artına indirebileceksiniz.Dosyalarınız belirlediğiniz hedefe otomatik olarak inerken,siz bu arada bilgisayarınızda istediğiniz gibi çalışmaya devam edebileceksiniz. Programın herhangi bir hız sorunu da bulunmamaktadır,mevcut bağlantı hızınızda indirme yapmaktadır.Kurulumsuzdur

• Beğen
Tepkiler: karus1881, alpan06, kafkas_arslani ve 13 diğerleri

Unique_EaqLe

Unique_EaqLe

Üye
teşekkürler çok ii işe yarar

aLLsTaaR

aLLsTaaR

Üye
    Konu Sahibi
ben ard arda 2 dosya indirdim çalışıyor

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Selam kardeş,şimdi bu programa ındırme lınklerını ekledıgımız zaman part part ugrasmıyoruz da o ,otomatık olarak ındırıyor degıl mı?Bunun ıcın fılm lınklerı de olabılır mı?CAlısma yontemı nasıl anlayamadım.Her partın free lınkını mı yapıstırıyoruz?

xxxhacıxxx

Üye
TeŞeKKr EdeRm KarDe$....

aLLsTaaR

aLLsTaaR

Üye
    Konu Sahibi
Selam kardeş,şimdi bu programa ındırme lınklerını ekledıgımız zaman part part ugrasmıyoruz da o ,otomatık olarak ındırıyor degıl mı?Bunun ıcın fılm lınklerı de olabılır mı?CAlısma yontemı nasıl anlayamadım.Her partın free lınkını mı yapıstırıyoruz?
şimdi proyu indiriyorsun add yazan yere linki yapıştırıyorsun sonra ise paste yazan yere tıklıyosun o linki alta alıyor aynı işlemi diğer linklere uyguluyorsun sonra alta aldığın linklerden 1.sine tıklayıp download diosun o sırasıyla indiriyor :oke:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Şifre girdikten sonra uygulama hatası verıyor anlayamadım

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Ya ikinci linkteki rar'ı ındırdım.Sonra rar'ın sıfresını gırıyorum exe yı kurmak ıcın ama uygulama hatası verıyor kurmuyor

aLLsTaaR

aLLsTaaR

Üye
    Konu Sahibi
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Tamam kardeş halletim teşekkür ederim:oke:

aler5

Üye
bu ne

Uruloki

Uruloki

Üye
teşşekürler ama ben almıyım çok iyi bir abim sağolsun rapid premium var

aLLsTaaR

aLLsTaaR

Üye
    Konu Sahibi
teşşekürler ama ben almıyım çok iyi bir abim sağolsun rapid premium var

bir süre sonra oda bitiyor ama zaten free kullanıcıları için demiştim ben dün normal 1 dosya indiremesken bu programla 4-5 dosya indirdim sorunsuz hemde :oke:

Daywalker92

Üye
tşkkrlr

Uruloki

Uruloki

Üye
doğru diyon indiriyim bari

yusuferen789

Üye
arkadaş paylaşım için sa olda baen açamadım şölebir hata veriyo (Uygulama düzgün olarak baş layamadı (0xc0000135). diye bişey veriyo napcam?

kaybeden

Üye
paylaşım için teşekurlerde ERROR in getting the files formation hatası veriyor yani analayacağın şu dosya formatı desteklenmiyor diyor artık her ne hikmetse...

Takipçi Satın Al

Üst Alt