%100 Seffaf Digital Saat, Analog saat, hava durumu, takvim ve digerleri Widget Symbian^3

Sponsorlu Bağlantılar

scx155

scx155

Üye
Teşekkrler Emegine saglık

DaDaS_06

Üye
Teşekkürler ..

tass_co1983

tass_co1983

Üye
:tşk:

DaDaS_06

Üye
Paylaşım için teşekkürler .. Ama bende bi sorun var yerleşik bir bileşen falan diyor yükleyemiyorum eski widgetleri kaldırmamız gerektiğini söylemişsiniz ama ben o kadar profosyonel değilim eski widgetleri nasıl kaldıracağımızı kısaca anlatabilirmisiniz acaba şimdiden teşekkür ederim :)

PriveT

PriveT

Üye
    Konu Sahibi

Rica ederim.

:rica:

Paylaşım için teşekkürler .. Ama bende bi sorun var yerleşik bir bileşen falan diyor yükleyemiyorum eski widgetleri kaldırmamız gerektiğini söylemişsiniz ama ben o kadar profosyonel değilim eski widgetleri nasıl kaldıracağımızı kısaca anlatabilirmisiniz acaba şimdiden teşekkür ederim :)

Yerlesik birlesen hatasini fp1 guncellemesi yaptiktan sonra bende de veriyor. Maalesef ne kadar arastirsam da bir cozum bulamadim. Bilmiyorum diger arkadaslardan fp1 guncellemesinden sonra da kullanabilen var mi. Problem bununla mi ilgili yoksa yukledigim programlardan birisiyle falan mi bir cakisma var, anlayamadim :(

esatceza

Üye
arkadaşlar tüm yazdiklarinizı okudum. N8 belle refresh var hackli telefon bende bu şeffaf widgetlerin sis ve mif halinde var.Sis olanlarda yüklenemiyor bu yerleşik bileşen diyor mif olanıda nasıl yükleyecegim anlatırmisiniz

pesimist27

Üye
Telefonun orjinal widgetleri hangi konumda yuklu arkadaslar yerlesik bilesen diyor önce onlari kaldirmamiz gerekiyormus kaldirdiktan sonra hangi konuma kuracagiz?konu hakkinda bana yardimci olurmusunuz arkadaslar telefon C7 hackli

pesimist27

Üye
yokmu yardim edecek arkadas :(

PriveT

PriveT

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar tüm yazdiklarinizı okudum. N8 belle refresh var hackli telefon bende bu şeffaf widgetlerin sis ve mif halinde var.Sis olanlarda yüklenemiyor bu yerleşik bileşen diyor mif olanıda nasıl yükleyecegim anlatırmisiniz

Forum icerisinde gezinirken mif`lerle ilgili birseyler gormustum. Benim bilgim yok. Insallah bilen bir arkadasin dikkatini ceker, yardimci olurlar.

Telefonun orjinal widgetleri hangi konumda yuklu arkadaslar yerlesik bilesen diyor önce onlari kaldirmamiz gerekiyormus kaldirdiktan sonra hangi konuma kuracagiz?konu hakkinda bana yardimci olurmusunuz arkadaslar telefon C7 hackli

yokmu yardim edecek arkadas :(

Kusura bakma, ben pek giremiyoum foruma. Ilk mesajda yazmistim, C`nin icine kuruyorsun direk. Guncellemelerden sonra calisir mi bilmiyorum ama. Bir dene istersen.

pesimist27

Üye
malesef olmuyor aynı hatayı tekrar veriyor aynı widgetlerin mif halini bulabilirmiyiz peki?

nebri_

Üye
tşkler

- - - Eklendi - - -

tşkler

yutkun

yutkun

Üye
Eline saglik

rhapsodical

rhapsodical

Üye
Güzelmiş. ellerine sağlık :bye2:

tamercançağlar

Üye
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar.
Ben Nokia 603 kullanıcısıyım gördüğüm bu widgetler kendi Symbian belle işletim sistemli telefonlarımda nasıl kullanabilirim aydınlatırsanız minnettar kalırım şimdiden teşekkürler.

Anil-D

Anil-D

Üye
johnlosh mod yap ama ondan önce telefonu hackle sonra istedgn mif saatini ve unsigned uygulamaları yukleyeblrsin

ibyz07823

ibyz07823

Üye
603 fp2 ye olmaz mı

Üst Alt