Uygulama % 100 denendi! Android Batarya uzatma (Çok fazla)

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
valla uyduk adama bakalim

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Bildirim çubuğunu kaydır top. Süre orda yazıyor.

Anil-D

Anil-D

Üye
14 hour yaziyor

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Hepsini kurdunmu?
İlk normal süreye bak.
Sonra optimize et ve ram mangerden bellegi temizleye bas dengeliyi seç
Bidaha bak :oke:

Anil-D

Anil-D

Üye
sectim

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
bide şarj kaçtı?

Anil-D

Anil-D

Üye
sarj 70 bastan yaptim 8 hour yaziyor simdide

Anil-D

Anil-D

Üye
8 hour yaziyor

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s3 te %90 da 56 hour yazıyor

Anil-D

Anil-D

Üye
e olabilir

tayfunerdogmus1

tayfunerdogmus1

Üye
bu tarz programlar genelde arka planda çalışarak daga fazla ran yer ve böylece daha fazla şarj tüketir diye biliyorum ben ?

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
bu tarz programlar genelde arka planda çalışarak daga fazla ran yer ve böylece daha fazla şarj tüketir diye biliyorum ben ?
Kısmen haklısın fakat bu oyle değil olsa koymazdim . Ayrica saglikli şarjı yeni kesfettim herkez yapsin bi saglikli sarj gorun sonra

• Beğen
Tepkiler: tayfunerdogmus1
tayfunerdogmus1

tayfunerdogmus1

Üye
Kısmen haklısın fakat bu oyle değil olsa koymazdim . Ayrica saglikli şarjı yeni kesfettim herkez yapsin bi saglikli sarj gorun sonra
sen ve deneyen arkadaşlar ekran resimlerini atıp kanıtlarsa gayet başarılı bir konu olabilir şahsen ben kanıtı görmeden kullanmam. yinede teşekkür ederim konuyu açıp ilgilendiğin için :)

byAndroid

byAndroid

Üye
BÖYLE PROGRAMLAR İŞE YARIYOR AMA ÇOK AZ BENDE 2 GÜN ÖNCE BATTERY DOCTOR İNDİRDİM DENEYİM DİYE ARKAdaşn dediği gibi şarz kademeleri var %80 e kadar hızlı şarz %80 den sonra dengeli şarz vs. batarya dolduktan sonrada 10 dk daha bekletirsen bataryanın ömrü uzar diye yazı bile çıkıyor.programı yüklemeden önce akşam yattığımda sabah kalktıgım zaman %6-%8 oranlarında eksilme oluyordu. programı yükledikten sonra bu %2 ye düştü.

mürteza16

mürteza16

Üye
Ben hep böyle yapıyordum ama yinede teşekkürler.

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
sen ve deneyen arkadaşlar ekran resimlerini atıp kanıtlarsa gayet başarılı bir konu olabilir şahsen ben kanıtı görmeden kullanmam. yinede teşekkür ederim konuyu açıp ilgilendiğin için :)
RİCA EDERİM
BÖYLE PROGRAMLAR İŞE YARIYOR AMA ÇOK AZ BENDE 2 GÜN ÖNCE BATTERY DOCTOR İNDİRDİM DENEYİM DİYE ARKAdaşn dediği gibi şarz kademeleri var %80 e kadar hızlı şarz %80 den sonra dengeli şarz vs. batarya dolduktan sonrada 10 dk daha bekletirsen bataryanın ömrü uzar diye yazı bile çıkıyor.programı yüklemeden önce akşam yattığımda sabah kalktıgım zaman %6-%8 oranlarında eksilme oluyordu. programı yükledikten sonra bu %2 ye düştü.
AYNEN:bira:
Ben hep böyle yapıyordum ama yinede teşekkürler.
ELBETTE:maxicep:

• Beğen
Tepkiler: tayfunerdogmus1
dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
%5 te 41 dakika diyor tutarsız tahminlerde bulunuyor

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye

dragonmhmt

dragonmhmt