1. Nesil Cihazlara Gelecek Olan Güncellemelerin Versiyonları. Dediklerim Çıkar. Fp1 Yok.

Sponsorlu Bağlantılar

DustoJniK

DustoJniK

Üye
e6 kullanıcısıyım 3 aydır kullanıyorum iyide dayandım sanırım :) istediği kadar güncelleme gelsin uygulama ve oyun olmadıktan sonra nafile, nokia bitmiştir gözümde tamamen bu haftada iphone 4s alıyorum artık rahatlamak istiyorum..

Rahatlamak İçin Doğal gaz çıkarın :aman2::hih:

SilentOne

SilentOne

Üye
bu gidişle eski bir symbian fanatiği olarak bende değiştirecem galiba telefonu

kuduruklaz

kuduruklaz

Üye
çok sağlam bir kaynaktan duydum nokia kendini kurtarmak için symbianla olan anlaşmasını bitiriyor yeni nesil tlfnlar artık androit olarak piyasaya çıkacak

kuduruklaz

kuduruklaz

Üye
aynen öyle nokia da çalışan üst düzey yönetici tanıdığım var ve çok yakında büyük bir reklam ile tanıtım yapılacak

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
çok sağlam bir kaynaktan duydum nokia kendini kurtarmak için symbianla olan anlaşmasını bitiriyor yeni nesil tlfnlar artık androit olarak piyasaya çıkacak

nasıl yani :blink: yok daha neler...

-efşan

-efşan

Üye
aynen öyle nokia da çalışan üst düzey yönetici tanıdığım var ve çok yakında büyük bir reklam ile tanıtım yapılacak
Bu iş bana tekrardan Nokia aldırabilir sanırım..:hmmm
Bakalım. Olur İnşallah.

farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi

nasıl yani :blink: yok daha neler...

nokianın android ile çalışması ne demek sen biliyormusun. samsungun htc. android cihazlarının bitmesi demek. nokia dan bahsediyoruz. symbiandan memnun olmaya bilirsiniz. ama cihaz için bunları diyemezsiniz.:)

sataer

Üye
Nokia nın androide geçeceğine inanan yüzüne bi su tutsun.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
nokianın android ile çalışması ne demek sen biliyormusun. samsungun htc. android cihazlarının bitmesi demek. nokia dan bahsediyoruz. symbiandan memnun olmaya bilirsiniz. ama cihaz için bunları diyemezsiniz.:)

bak arkadaşım, öncelikle döver gibi cevap yazma biraz saygılı ol. ben symbiandan memnun olmasam gidipde 900 tl ye e7 almam tamam mı. bilip bilmeden yorum yapma. nokia wp ile anlaştı sen kalkmış android diyorsun. bu kadar anlaşması ne olacak? cihaz için istediğimi derim, burası yorum yapılabilen bir site. bende nokia cihazlarını kullanan ve seven biriyim. bana nokia yı savunma.

ayrıca fp1 de vermezse vermesin, kendisi kaybedecek. verdikleri cihazların yazılımından (808, 701) alabildiğimden alıp ekliyorum kendi cihazıma. dolby, tarayıcı, widget lar vs. bende var. bizi bunlara bırakan firma utansın.

kuduruklaz

kuduruklaz

Üye
Nokia nın androide geçeceğine inanan yüzüne bi su tutsun.

nokia bir dünya markası ve su sıralar çok büyük bir düşüş içerisinde androit işletim sisteminin teklifini geri çevirdikten sonra piyasaya çıkan androit tlfnlar yüzünden çok zor durumlar geçiriyor ve su anda benim çok iyi bir dostum aynı zamanda nokianın üst düzey bir çalışanı gerekirse ismini de yazarım, bu kez teklifi nokianın ettiğini ve çok yakında bu anlaşmanın tüm dünyayla yeni bir tlfn modeli ile tanıtacak olduğunu söyledi haber daha 2 saatlik yakında patlak verir duyarsınız zaten

sataer

Üye
nokia bir dünya markası ve su sıralar çok büyük bir düşüş içerisinde androit işletim sisteminin teklifini geri çevirdikten sonra piyasaya çıkan androit tlfnlar yüzünden çok zor durumlar geçiriyor ve su anda benim çok iyi bir dostum aynı zamanda nokianın üst düzey bir çalışanı gerekirse ismini de yazarım, bu kez teklifi nokianın ettiğini ve çok yakında bu anlaşmanın tüm dünyayla yeni bir tlfn modeli ile tanıtacak olduğunu söyledi haber daha 2 saatlik yakında patlak verir duyarsınız zaten

ver adamın ismini hadi.

emreli01

emreli01

Üye
adamın adını açıklıyorum mahmut :-)

fatih54102

fatih54102

Üye
reserved

Üst Alt