1. Nesil Cihazlara Gelecek Olan Güncellemelerin Versiyonları. Dediklerim Çıkar. Fp1 Yok.

Sponsorlu Bağlantılar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
eee sonra :blink:

farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
1 ay önce başka bir konu açmıştın. Şuan bu konuda ilk mesajda yazdığın versiyonları , o gün sana göstermiştim ve gelecek versiyonlar bunlar mı olacak diye sormuştum. Sen ise hayır, onlar operatorler için çıkan özel sürüm demiştin. Şimdi nedense bir sonraki versiyon bunlar olacak diyorsun..

http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...ack-2-yolda-geliyor-4-649938.html#post4753084
http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...ack-2-yolda-geliyor-4-649938.html#post4753099

sana şöyle açıklayıyım.. o zaman kaynaklara baktığımda sadece c6-01 içn görünüyordu. o zaman bende düşündüm. acaba böyle mi diye..
diğer cihazlardada görünce işin rengi değişti. Kardeşim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
görecegiz ne gelip gelmeyeceğini

yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşlar ne gelecekse gelsin artık neyi bekliyor bu adamlar çatladık artık 7. Ayın 11 i olmuş hala güncelleme yok bu nedir böyle ya 6. Ayın sonu dediler 11 günde geçti hala bişey ortada

AмσηR@

AмσηR@

Üye
bekleyin gelecek :D

hakan_710

hakan_710

Üye
size tek birşey söyleyeyim çıkacak sürüm ne olursa olsun ağustos tan önce çıkmaz. neden mi? anna geçen yıl ağustos'ta çıkmıştı, üzerinden 6 ay geçti ve şubat'ta belle çıktı (26 kasım'da hazır olmasına rağmen). şimdi şubat ayının üzerine 6 ay daha ekleyin. alın size yeni tarih. beklediniz beklediniz ağustosu da bekleyin. bana kalırsa nokia 6 aylık bir döngü ile yazılım çıkarıyo.

• Beğen
Tepkiler: farukbekl
escape72

escape72

Üye
okadar iddialıysan kaynak bekliyoruz?

paşa06.40

paşa06.40

Üye
zaman herşeyin ilacı :)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
ne yazılımmiş arkadaş kuzuladik burda bekleye bekleye ☺

- - - Eklendi - - -

6. Ayın sonu 7. Ay şimdide 8. Aymi oldu hay ben böyle yazılımin içine tükürüyüm

- - - Eklendi - - -

zaman herşeyin ilacı :)

fazla ilaç ya karaciğer yada böbrek yetmezliği yapıyor bilginize ☺

ismailozcn

ismailozcn

Üye
çok sağlam bir kaynaktan duydum nokia kendini kurtarmak için symbianla olan anlaşmasını bitiriyor yeni nesil tlfnlar artık androit olarak piyasaya çıkacak
nokia 2016 ya kadar symbianı destekliyecek
kaynak ta gösterebilirm

SilentOne

SilentOne

Üye
ben telefonu satar androidli telefon alrım nokia yeni güncelleme çıkarırsa çok pis soverim bide fp2 ise bu tam soverim

doctorrr

doctorrr

Üye
ben telefonu satar androidli telefon alrım nokia yeni güncelleme çıkarırsa çok pis soverim bide fp2 ise bu tam soverim

önünüzdeki senenin son çeğreğine kadar c6 tım bende :saril:

yasirtaha

yasirtaha

Üye
ölene kadar nokia diğer telefonlar bana hiç çekici gelmiyor nedense dört tane değişik marka telefon kullandım ondan sonra nokia daha sağlamını görmedim şimdiye kadar

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
boyabatlı

boyabatlı

Üye
en güzeli ni ben yaptım. 701 var galaxy wonder var canım hangisini çekerse onu kullanıyorum nokia yakında fabrikayı kapatırsa şaşmayın

yasirtaha

yasirtaha

Üye
en güzeli ni ben yaptım. 701 var galaxy wonder var canım hangisini çekerse onu kullanıyorum nokia yakında fabrikayı kapatırsa şaşmayın
görende nokia battı sanır arkadaşım ya☺

- - - Eklendi - - -

nokia 1000 tl altı telefonlardan parayı götürüyor merak etmeyin zaten android alanlar da düşük fiyatlı alanlarda memnun değil kanımca

SilentOne

SilentOne

Üye
doğru değil ama yüksek bemladaki paranın hakkını veriyor telefon

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia da WP'a kasmaktan Nokia Belle'li cihazları unuttu gitti 2016'ya kadar destek böyle olacaksa hiç olmasın daha iyi yok gibi uzun zamandır :hmmm

SilentOne

SilentOne

Üye
forumda kaçtane symbian ağışıqı ve cfw geliştiricileri bile android ve iosa geçti nerdeyse tamamı buradan bile artık nokianın kan kaybettiğini belli ediyor

Üst Alt