1. Nesil Cihazlara Gelecek Olan Güncellemelerin Versiyonları. Dediklerim Çıkar. Fp1 Yok.

Sponsorlu Bağlantılar

yasirtaha

yasirtaha

Üye
forumda kaçtane symbian ağışıqı ve cfw geliştiricileri bile android ve iosa geçti nerdeyse tamamı buradan bile artık nokianın kan kaybettiğini belli ediyor
onlar nokia değil symbian'ı bırakmışlardır ama emin ol aynı işletim sistemi nokia da olsun diğer telefonlar nal değil çivi bile toplayamazlar☺

- - - Eklendi - - -

herkes 2 senede nokia düşmanı oldular nokia symbian'ı telefona koyduğunda diğer telefonlar işletim sisteminin ne olduğunu bile bilmiyorlardi

SilentOne

SilentOne

Üye
onlar nokia değil symbian'ı bırakmışlardır ama emin ol aynı işletim sistemi nokia da olsun diğer telefonlar nal değil çivi bile toplayamazlar☺

- - - Eklendi - - -

herkes 2 senede nokia düşmanı oldular nokia symbian'ı telefona koyduğunda diğer telefonlar işletim sisteminin ne olduğunu bile bilmiyorlardi

zaten biz nokia alırken symbian için alıyordukdu yok s40 flen boş onlar wp diyon adamlar lumia900 dedi wp8 alamıyor ne anladım ben n9 u çıkarttı ölü doğdu sen intelle anlaşmıssın adamlar son 3 yılda işlemcilerce çığır açtı intel ile anlaşma devam edeydi nokia telefonlarında intel atom işlemci kullanırdı belki de i seriside olabilir ah elop ah

hakan_710

hakan_710

Üye
bana kalırsa onu, bunu, güncellemeyi boşverin de yavaş yavaş başınızın çaresine bakıp elinizdeki telefonlardan kurtulmaya bakın. Ben bile yıllardır nokia kullanan ve hala da symbianı savunan biri olarak galaxy s2 almayı düşünmeye başladım. Nokia kalitesi tartışılmaz ama kalite herşey değil bu saatten sonra..

yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşlar benim için sorun değil ben bıktım artık şu güncelleme polemiklerinden geçen geçsin yalvaran yakaran yok kimseye c 6 benim işini fazlasıyla görüyor galaxy alana kadar htc sensation al derim hakan

- - - Eklendi - - -

hız desen onda kalite desen onda daha ne istiyorsunuz bilmem bir telefondan

SilentOne

SilentOne

Üye
bana kalırsa onu, bunu, güncellemeyi boşverin de yavaş yavaş başınızın çaresine bakıp elinizdeki telefonlardan kurtulmaya bakın. Ben bile yıllardır nokia kullanan ve hala da symbianı savunan biri olarak galaxy s2 almayı düşünmeye başladım. Nokia kalitesi tartışılmaz ama kalite herşey değil bu saatten sonra..
ben çıkartıyorum alacaqım s3 bakıcam keyfime c6 ımdan çok ama çok memnumun işte browser yeteneği düşük uygulama desen yok olunca olmuyor ama sunu diyeyim bu kaliteli mazeme nokia dışında hiçbir telefonda gormedim teleon 2 kez 3 kattan 1 kez 2 kattan suya çamura duvara yemediği darbe kalmadı banamısın demiyor telefon hatta aldım elime bıcak elana abanıyom çizem diye yok çizk yok

yasirtaha

yasirtaha

Üye

ben çıkartıyorum alacaqım s3 bakıcam keyfime c6 ımdan çok ama çok memnumun işte browser yeteneği düşük uygulama desen yok olunca olmuyor ama sunu diyeyim bu kaliteli mazeme nokia dışında hiçbir telefonda gormedim teleon 2 kez 3 kattan 1 kez 2 kattan suya çamura duvara yemediği darbe kalmadı banamısın demiyor telefon hatta aldım elime bıcak elana abanıyom çizem diye yok çizk yok
bende ondan bahsediyorum bana sağlamlık ve kalite lazım ondan sonra tarayıcı , uygulam ise olsada olur olmasada zaten vaktim yok uygulamayla uğraşmaya şimdi telefonda da belco 2 yüklü zaten uçuyor usta gerisini boşver gitsin

- - - Eklendi - - -

telde nokia beyaz eşyada bosh arabada mercedes kombide buderus kargadan da başka kuş tanımam arkadaşlar kusura bakmayın :D

• Beğen
Tepkiler: iatis

nokia603belle

Üye
bunlar provakatör galiba nokiayı kötüleyip duruyolar.arkadaşım meyve veren ağacı taşlarlar.nokia ya kurban olun siz.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
hayır provakatör değil de artık klasik şeylerden bıkıp değişik şeyler denemek istiyorlar sadece

yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşlar benim epostama güncelleme ile ilgili bi mesaj gelmiş ama sitede herhangi birşey gözükmüyor bilen varmı arkadaşlar

Üst Alt