İlk Nesil Symbian^3 Cihazlara da Güncelleme Gelecek!

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
valla flv ve ufak tefek kasma sorunlarını düzeltsinler de FP1 eksik kalsın..benim tahminim doğru çıktı gene..annada olduğu gibi 25.007 tarzı minor bir güncelleme alacaz..

AмσηR@

AмσηR@

Üye
şu nokia'yı çözemedim şu konuda, arkadaş madem güncelleme olacak açıkla kime gelecek kime gelmiyecek. gelecekse ne gelecek.
yok sadece tasarımdaysa sızdırmayın bilgileride milletin kafasını bulandırmayın.
Büyük ihtimal kendileride ne yapacagını bilmediginden boş beleş konuşuyorlar,
nokia'nın mahallede konuşan koca teyzelerden farkı kalmadı gibi :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
en önemliside kesin bir tarih versinler artık..soon ları görmekten usandık!

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
müşteri kaybetmemek için dedikodu çıkartıp oyalıyolar milleti

cardanadam

cardanadam

Üye
teşke html5 gelecekmi diyede sorsaydın yabancı dil olsa ben soracamda yabancı dil yok işte çeviricilerde abuk sabuk çeviriyor :s

MoonLife01

MoonLife01

Üye
nokia işlemciyi zorlamiyor fazla yanabilir cünkü kullanıclarını düşünüyor :D

saynesim

saynesim

Üye
en büyük nokia yazılımlara bir numara

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
pc ve telefon teknik servisi sahibi bir arkadaşım var. Oc yapmayı arastırırken danışmıştım bana söylediklerini size aktarayım oc yapmak işlemciye zarar verir sadece oc yapmak degil işlemciyi sık aralıklarla yüzdeyüz performansta kullanmakta ömrünü büyük ölçüde kısaltır bu yüzden çogu firma işlemciyi yüzdeyüz güçle çalıştırmaz sistem gücü bir miktar düşürülür

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Tarayıcı gelmeyecekse zırt.

mission01

mission01

Üye
sövmezseniz fp1 ne yahu:D

keys1903

keys1903

Üye
Pekı nokıa bızden ne beklıyor ellerımızdekı n8 lerı c7 lerı c601 vs satıp yerıne 603 701 vs mı alacaz sonra neolcak 10 tane hd oyun oh ne guzel 2 donum bostan yan gel yat olum nokıa ben sahsen kesınlıkle bır daha nokıaya para vermem herkesın kendı fıkrı ben uyandım resmen sömürüyor bızı yazık

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Finali E7 ile yapıyorum 3 ay sonra apple'a geçeceğim..

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Şu sorunları düzeltmeyecekler mi. Elbet gelir birşeyler.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Gelmeye başladı bile,az önce ajanda server diye bir güncelleme geldi şuan yükleniyor

İncİnat

İncİnat

Üye
nokia da fırtına öncesi sessizlik vardı mwc2012 sonrası kasırga koptu gidiyor hadi hayırlısı...

Üst Alt