1. Nesil Cihazlara Gelecek Olan Güncellemelerin Versiyonları. Dediklerim Çıkar. Fp1 Yok.

Sponsorlu Bağlantılar

ky_nukro

Üye
bakacaz

hidayet02

hidayet02

Üye

İşin Acayip Tarafı, Ben Daha Android Bölümüne Giripte Daha 1 Mesaj Yazmamışım...

"E Be Adam" Diyorum, "Hadi Yaz Ama Adamı Deli Edecek Şeyler Yazma Bari" Diyorum. Ama Nafile...

Neyse Kardeşim Sakinim:)

-efşan

-efşan

Üye

İşin Acayip Tarafı, Ben Daha Android Bölümüne Giripte Daha 1 Mesaj Yazmamışım...

"E Be Adam" Diyorum, "Hadi Yaz Ama Adamı Deli Edecek Şeyler Yazma Bari" Diyorum. Ama Nafile...

Neyse Kardeşim Sakinim:)
Abi bazıları ego meselesi yapıyor bu olayı.
Tamam Android iyi olsa ne farkeder ki? Neticede herkes para ile alıyor yani bunu.
Ama gel de anlat işte.

mert41994

mert41994

Üye
Fp1 gelseydi çok iyi olacaktı.Tüm eksikler tamamlansa baride öyle desteği kesseler.

Fp1 CFW ilede hallolur :P

sataer

Üye
fp1 portlandı zaten 1.nesillere

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
hani haziranda geliyordu!

sataer

Üye
kim dedi? Nokia dan resmi bi açıklama link paylaşım söylem var mı? Ben hiç görmedim.

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
ulan seytan diyor git bi tane android telefon al en azından kafa biraz daha rahat olsun :d

M.Uzun

M.Uzun

Üye
e6 kullanıcısıyım 3 aydır kullanıyorum iyide dayandım sanırım :) istediği kadar güncelleme gelsin uygulama ve oyun olmadıktan sonra nafile, nokia bitmiştir gözümde tamamen bu haftada iphone 4s alıyorum artık rahatlamak istiyorum..

larten123

larten123

Üye
e6 kullanıcısıyım 3 aydır kullanıyorum iyide dayandım sanırım :) istediği kadar güncelleme gelsin uygulama ve oyun olmadıktan sonra nafile, nokia bitmiştir gözümde tamamen bu haftada iphone 4s alıyorum artık rahatlamak istiyorum..
:bye2:

harm0ny_1

harm0ny_1

Üye
usta tarihide verde tam olsun :ehe

slant1111

slant1111

Üye
güncelleme zaten küçük boyutte olursa bir anlamı kalmaz .zaten suan bizim telefonlar ölü :)

asrabi

asrabi

Üye
onu bunu bırakında konuyu acan arkadasımızın dedigide olmadı kaynagın saglam ise paylaşta bizde bilelim

LaNegra

Üye
7.ayın gırmesını beklıyor arkadas kesın bılgılere varmak ıcın :D

Dampierre

Dampierre

Üye
eski bir n8 kullanıcısı olarak, beklediğiniz şeyin, elinizde varolan şeylerin makyajlanmış hali olduğunu belirtmek isterim. Zamanında çok çektim symbian'dan. İmkanınız varsa android, ya da ios'a geçin diyorum. Farkı o zaman anlıyorsunuz.

TheMadness

TheMadness

Üye
eski bir n8 kullanıcısı olarak, beklediğiniz şeyin, elinizde varolan şeylerin makyajlanmış hali olduğunu belirtmek isterim. Zamanında çok çektim symbian'dan. İmkanınız varsa android, ya da ios'a geçin diyorum. Farkı o zaman anlıyorsunuz.

Katılıyorum

Üst Alt