Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1. Nesil Cihazlara Gelecek Olan Güncellemelerin Versiyonları. Dediklerim Çıkar. Fp1 Yok.
Sponsorlu Bağlantılar
blackcemre
Üye
Bütün nokiaların versiyon sürümleri:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
serbest888
Üye
Belki cahilce olacak ama, 701 için bir gelişme yok mu
Kardeş Belle Refreh Çıkan Belle Güncellemesinin Hatalarının Düzeltilmesi Anlamında.
Şu An Resmi Sürüm Olan 111.030.609 Güncellemesinin Çok Eksiği Var. Ki Eğer Belle Refresh Güncellemesi Gelecekse Bu Kesinlikle Fp1 Olmayacaktır. Ümitlenmeyin Boşa. Yazdığım Versiyonlar Refresh Olabilir. Dikkat Edersen 111.030.609 İle Rakamlar Arasında Pek Fark Yok.
aynen öyle kardeşim. bunlar en sağlam kaynaklar. nokia e6-00 symbian belle güncellemesini buradan bulmuştum.
tüm modellerede aynısı oldu. orada yazan en yüksek versiyon telin gelecek olan yazılım güncellemesidir.
bilgi için teşekkürler geçenlerde de benzer bi konu açmıştın millet inanmamıştı ama ben inanıyorum kaynağın çünkü nokia sunucularıydi. Ayrıca millet nasıl inanıyo bilmiyorum ama o refresh olayının hiç bi aslı yok cfw den başka bişey değil bana göre.