1.Nesiilere Gelecek FP1 Umudu ve Resmi Sitesinde 2.Nesillere Güncelleme ile Gelmiş Özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
göz çıkarmaz ama batarya çıkarabilir bekleyip görelim nokia napıcak :)

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
:d :d :d

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kardeş inşallah işlemcilerde yükselir 800 Olabilme ihtimali hiç mi yok acaba fazla işlemci göz çıkarmaz :D

inşallah ümidimiz o yönde asıl işlemcı hızı olan 800ghz e çıkarmaları ama batarya sorunu ve ısınma sorunuyla karşı karşıya kalabılırız bu sorunların olmaması içinde bir ayar çekerler temennisindeyim!:)

slant1111

slant1111

Üye
rahat 800 e çıkar beyler :)

TheMadness

TheMadness

Üye
1ghz kesin olur fp1 gelirse kırpılmamış olarak

slant1111

slant1111

Üye
O değilde n8 de pureview olduğunu düşünün bi :D vay be :)

TheMadness

TheMadness

Üye
kaldırır.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
o değil de hani purewiew arayüzü gelcekdi kameraya o niye gelmedi acep?

TheMadness

TheMadness

Üye
port edilmeye çalışılıyor otadaki sis alınırsa n8 1.3ghz yapabiliriz ama kaldırır mı bilmem.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
yok artık batarya sorunu olmaz mı? Bide hocam senin n8 geldi mi servisten merak ettim :)

slant1111

slant1111

Üye
değişim sebebi nedir

TheMadness

TheMadness

Üye
cebimde ısındı içi gitmiş telefonun.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hadi geçmiş olsun

ggokhan008

Üye
port edilmeye çalışılıyor otadaki sis alınırsa n8 1.3ghz yapabiliriz ama kaldırır mı bilmem.

usta yapma be her işlemci nin bir kapasitesi vardır 800 neyse de 1.3 of of:D size güvenimiz sonsuz tel. İmize zarar verecek şeyi yapmazsiniz heralde :)

ben n8 farklı bir tel derken purewiew gibi demek istemiştim dğer konuda bu yüzden nokia bizi şasırtıp n8 e daha farklı bi güncelleme getirebilir :)

TheMadness

TheMadness

Üye
yayınlamadan önce test edilir.

ggokhan008

Üye
Madnes kardeş yakalamışken sorayım acaba ben sizin yaptığınız cfw ler den yüklesem telefonda menü geçişlerinde ki kasmalar düzelir mi yoksa boşuna hiç uğraşmıyimmi

telefon daha 1 aylık o yüzden pek yüklenmek istemiyorum şu fp 1 gelene kadar sabredicem ama soruma cevap alabilirsem çok memnun olurum

slant1111

slant1111

Üye
hiç zorluk çıkarmadılar mı değsimde ?

Üst Alt