1.Nesiilere Gelecek FP1 Umudu ve Resmi Sitesinde 2.Nesillere Güncelleme ile Gelmiş Özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
inşallah doğrudur nediyelim beklemedeyiz

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
inş. doğrudur ya. şu menüdeki kasmalar olmasın yeter :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​bu arkadaş nereden duyum alıyorsan artık.onun da herhalde tanıdıkları var nokia russia da :)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Bizde istiyoruz.

atakan25

atakan25

Üye
düzgün bir güncelleme bize de çıkarsalar iyi olacak

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi

nokia güncellemeleri hakkında tweet atan eleman az önce yeni bir tweet attı ve söylediğine göre 1. nesillere FP 1 22.haftada geliyor..bu da mayısın son haftası oluyor..bellenin çıkacağı günü de söylemiş bu arkadaş. bunda da ggerçeklik payı olabilir..

bu da ingilizcesi

Bence de çıkacak kardeş.

ggokhan008

Üye
inş. inş. Çıkarda bazı sorunlar biderilir flaş atmak istemiyrum fp1 gelirse hiç atmam ama gelirse reis ve kurtulus kardesin cfw lerini deniyecem bide pro n8 var onun turkcesi çıkarsa onu yüklüyecem çok övüyolar

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
aslında fp1 in 1. nesiller içinde çıkması gerekir. çünkü teli fazla kasmaz ya. şimdi videolarını izledim değişen özellikler var ama 1. nesiller de bu özlelikleri kaldıracak durumda. hala neden çıkarmadıklarını anlamadım...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​flv sorunu da çözülmüş..yani hata giderme adına iyi bir güncelleme..bize de gelecektir eminim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
2.nesıllerle işlemci hızımız aynı değil ve bizımkiler bu güncellemeyi kaldırmaz.bızede gelecek ama işlemcı hızımıza uyarlanması gerekir

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
şöyle bi durumda var 603'e oc yapıldımı yapılmadımı muamma ama eğer dokunmadılarsa hala 1 ise bizim içinde hala bi umut var demektir

fayzteck

fayzteck

Üye
Symbian Türkiye yazan hç bi forum sitesine yada fan sayfasına inanmıyorum.hiçbirşeyden haberleri yok.Nokia güncellemeyi indirmeye sunuyor o kadar.gerisi kulakdan duyma yada sızıntı haber.inşallah 1.nesilede v5e verdikleri destek süresi kadar destek verirler.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
603 ü de yapmışlardır yapmamış olsalardı digerlerıyle aynı anda yayınlanmazdı

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Engin abi haklı.. 1.nesile de öyle veya böyle gelecek

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
2. nesilin işlemcileri yükseliyorsa. 1. nesillerin de yükselmesi gerekir. az da olsa yükseltirler inş :) hayırlısı artık.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yükselirse iyi olur tabi ama sanmıyorum..680 e uyarlayacaklar gibime geliyor

polluxea♪

polluxea♪

Üye
valla bu fp1 gelrse iyi olcakta bn pek sanmyorum gelse bile nokia bayaa süründürcektir eminm :teslimol:

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
680 e uyarlamaları zor çünkü bu durumda bile menüde baya kasıyor. tek çare yükseltmek. ama nokianın bizi unutmayacağı kesin :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
inşallah :)

ggokhan008

Üye
2.nesıllerle işlemci hızımız aynı değil ve bizımkiler bu güncellemeyi kaldırmaz.bızede gelecek ama işlemcı hızımıza uyarlanması gerekir

kardeş inşallah işlemcilerde yükselir 800 Olabilme ihtimali hiç mi yok acaba fazla işlemci göz çıkarmaz :D

Üst Alt