1.Maxicep Şiir Yarışması Oylama..

Sponsorlu Bağlantılar

1.Maxicep Şiir Yarışması Oylama..

• OuSsS / Şiiri :AşkımaŞair:OuSsS

Kullanılan: 2 3.8%
  • _CoMPuTeRoRiST_ / Şiiri :Beklenen Şair: Necip Fazık Kısakürek

Kullanılan: 1 1.9%
  • gfbuRCuuu / Şiiri : Her Şey Sende GizliŞair:Can YÜCEL

• S€YF€TTiN / Şiiri :Başım Gözüm Üstüne Şair:Şevki Dinçal

Kullanılan: 0 0.0%
  • van_hoijdonk / Şiiri:Gitti Şair:Ahmet Uzunçelebi

Kullanılan: 4 7.5%
  • dreamboys69 / Şiiri:Bugün..."Sen'li düşlerle dolu..

• NeedLeFLuff / Şiiri : Servet Şair: NeedLefluff

Kullanılan: 3 5.7%
  • burrrak / Şiir:Yine Sen Şair:Burak Küçüker

• keremerson / Şiir:Ah Aşkın Şair: Bilinmiyor

• yassose / Şiir:Ölüye Selam Şair:Yassose

• goblinhunter / Şiir:Sen Bu Şiiri Okurken Şair:Ahmet Selçuk İLKAN

• chona / Şiir: Şair:Victor Hugo

• prince of hell / Şiir: Kader Acısı Şair: Prince of Hell

• ALpeRenBuGRa / Şiir:Bayrak Şair:Arif NihatAsya

Kullanılan: 7 13.2%
  • ***BlackrosE*** / Şiiri: Hiç kalbin ağrıdı mı sebepsizceŞair:Mustafa Karadeniz

• ByMobil / Şiiri: ANNE Şair:Mustafa Kemal Bal

• ekako / Şiiri:Türkü Türkiyem Şair:Güner Kaymak

• omerkardesler / Şiir:Sevmek Özlemektir Şair:omerkardesler

• GizLi_BaHÇe / Şiir:Yalan Dünya Şair:

• Yitiksevda / Şiir:Biz Ne Sevdalar Gördük Şair:Ahmet Selçuk İLKAN

• papatyam58 / Şiir:Yşdıklarımdn Öğrendiğim BirŞey Var Şair:A.Behramoğlu

• ILOVEMERAL / Şiir:Nerdesin Ana Şair:

• BURAK188 / Şiir:Ucunda Tutunarak Şair:Can Yücel

• dreamgirls / Şiir:Sen Benim "Herşeyimsin Şair:

• xxxlocker / Şiir: Ankara Şair:Yılmaz Erdogan

• > çileke$ < / Şiir:Mezar Şair:

• frolic / Şiir:Seni Seviyorum Şair:

• pinhani / Şiir:Anadolu Hasreti Şair:Ömer Bedrettin Uşaklı

• volkanik546 / Şiir: Beni Hatırla Şair: Bilinmiyor

• iss_mail / Şiir :İşte Geldim Şehidim

• matrixugur / ŞiirBizim Barış Delisi Öğrencilerimiz Var Şair:Abdullah Karadağ

• fubuonur /Şair :Zaman Şiir: Onur Kantarcı

• bmutlu / Şiir: Ararım Seni

• turkgamer / Şiir: İstanbul -Şair :Cahit Külebi

• Eagle Of Asia / Şiir:Çoçuklar Şair: Necat İltaş

• DjMaNyAq / Şiir:Gelmesende Olur Şair :Okan Okay

• Kullanılan toplam oy
    53
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zzqw

zzqw

Üye
Bu kral sitenin adminlerine............
Yolda giderken tebessümle verdiğiniz bir selama karşılık veremeyecek kadar yozlaşmış insanların artığı
şu zamanda şiir yarışması gibi güzelliklerin sunulduğu bu siteye üye olmanının keyfini ve gururunu yaşıyorum....şiir yarışmasını tasarlayan,yazan herkeze sonsuz teşekkürlerimi sunuyor emeklerine sağlık diyorum........

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Bu kral sitenin adminlerine............
Yolda giderken tebessümle verdiğiniz bir selama karşılık veremeyecek kadar yozlaşmış insanların artığı
şu zamanda şiir yarışması gibi güzelliklerin sunulduğu bu siteye üye olmanının keyfini ve gururunu yaşıyorum....şiir yarışmasını tasarlayan,yazan herkeze sonsuz teşekkürlerimi sunuyor emeklerine sağlık diyorum........

sitemizi seçtigin için ve övgülerin için biz sana tşk ederiz senide şiir yarışmasında görmek isterdik:)

zzqw

zzqw

Üye
inanın şu an itibarıyla haberim oldu ancak iznininiz olursa sizin izin mesajınızın altına 25 yıl fabrika da çalışarak 3 çocuk büyütme savaşı vermiş babam için yazdığım şiiri bu cevap panosuna yazmak isterdim...***iznininiz olursa...

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
inanın şu an itibarıyla haberim oldu ancak iznininiz olursa sizin izin mesajınızın altına 25 yıl fabrika da çalışarak 3 çocuk büyütme savaşı vermiş babam için yazdığım şiiri bu cevap panosuna yazmak isterdim...***iznininiz olursa...

Şiir bölümüne normal konu olarak açabilirsin eminim herkez çok begencek:)

zzqw

zzqw

Üye
yakın alakan için teşekkür ediyorum "OuSsS" arkadaşım...tavsiyeni tutucam ..umarım beğenilir....

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
kardelenahmet nickli arkadaşımız yarışmaya hile karıştırdığı gerekçesiyle 1 hafta cezalıdır. Almış olduğu diğer 18 nick sınırsız olarak kapatılmıştır. Ayrıca maxipuanı sıfırlanmış ve yarışmadan diskalifiye edilmiştir.

Bilginize.

Salihyet

Salihyet

Üye
oğuz kardeşim ne güzel bi yarşma düzenlemişsin ;)
katılım beklemediğim derecede yoğun :) ben de bi keresinde haftanın golü gibisinden bi yarışma yapıcaktım :D hatta murat abi bile gol göndermişti keşke o zmn şiir falan aklıma gelseydi :P

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
oğuz kardeşim ne güzel bi yarşma düzenlemişsin ;)
katılım beklemediğim derecede yoğun :) ben de bi keresinde haftanın golü gibisinden bi yarışma yapıcaktım :D hatta murat abi bile gol göndermişti keşke o zmn şiir falan aklıma gelseydi :P

saolasınn Salih katılımda payı olan Negative,dreamboys69,van_hoijdonk a teşekkür edelim :)

Senide göremioz aramızda yada ben akşamları girdigim için mi seni göremiyorum bilmiyorum ama geldigine sevindim..Senin o yarışmanı da biliyorum...:P Keşke gelseydi aklına o zaman bu sefer bu yarışma 1 inci degil belki 2 yada 3 üncü Şiir yarışması olurdu:):)

keremerson

keremerson

Üye
Şimdi bakalım hile hurda var mı :)

--------------- Ekleme ---------------

hercai_murat nickli arkadaşımız yarışmaya hile karıştırdığı gerekçesiyle 1 hafta cezalıdır. Almış olduğu diğer 7 nick sınırsız olarak kapatılmıştır. Ayrıca maxipuanı sıfırlanmış ve yarışmadan diskalifiye edilmiştir.

Bilginize.

kardelenahmet nickli arkadaşımız yarışmaya hile karıştırdığı gerekçesiyle 1 hafta cezalıdır. Almış olduğu diğer 18 nick sınırsız olarak kapatılmıştır. Ayrıca maxipuanı sıfırlanmış ve yarışmadan diskalifiye edilmiştir.

Bilginize.

:kop::kop::kop::kop: adam 18 tane adres almış yaa :kop::kop::kop::kop:

SelmanTE

SelmanTE

Üye
tşk ederiz ahmet.
belliydi zaten :oke:

Ya bide Alperenbugra yıda kontrol et. önde gidiyo adam yau.4 oyu var. :deal:
bizde daha sıfır :vur

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Tek tek kontrol etmiyorum zaten baktığımda herkesi görüyorum kimin kime oy verdiği. Şuan için yarışmada bulunan arkadaşlarda bir sorun yok. :oke:

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye

Bilginize.

bunun kısmen önüne geçebilmek için üye olunurken e-maille üyeliğin tamamlanması ve e-mailin doğrulanması için üyenin kaydolurken verdiği e-maile üyelik onaylama tamamlama linki gönderilse uygun olur bence......

Macboy

Üye
Herkeze Başarilar.. :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
S&#8364;YF&#8364;TTiN;511901' Alıntı:
bunun kısmen önüne geçebilmek için üye olunurken e-maille üyeliğin tamamlanması ve e-mailin doğrulanması için üyenin kaydolurken verdiği e-maile üyelik onaylama tamamlama linki gönderilse uygun olur bence......

Önüne geçmeye çalışmaya gerek yok bence. Şurada eğlence babında yapılmış bir yarışmaya hile karıştıran veya kendini 20 dk da herkesten 15-20 oy öne geçirecek kadar küçük düşünen arkadaşlara ne yapalım biz??

E-mail doğrulaması olsa dahi bir şey değişmez sonuçta üye olabilir yine ama 10 dk da değilde 20 dk da alır aynı üyelikleri.

İsteyen istediği hileyi yapabilir. Arşın ordaysa endaze burda. :oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Arkadaşlar oylama 7 gün yerine yanlışlıkla 2 gün olarak açıldığı için kısa bir süre kapalı kalmıştır.

Farkında olmadan yaptığımız bu yanlış için tüm üyelerimizden özür dileyerek oylamanın 5 gün daha devam ettiğini belirtmek isterim.

İyi Forumlar. :oke:

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
tamam mesele anlaşıldı

sonbela

sonbela

Üye
hilekar herifler :D:P

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
ugr18 nickli arkadaşımız yarışmaya hile karıştırdığı gerekçesiyle 1 hafta cezalıdır. Almış olduğu diğer 2 nick sınırsız olarak kapatılmıştır. Ayrıca maxipuanı sıfırlanmış ve yarışmadan diskalifiye edilmiştir.

Bilginize.

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
yarışmaya katılmak istedim geç kalmışız :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt