1. Maxicep S-a-t-r-a-n-ç turnuvası[Katılım]!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
Bu turun ilk ayağında Henry 1-0 öne geçti. Kendisini tebrik ediyorum. Yarın iki oyunu birden almam zor olacak; ama çıkmayan candan umut kesilmez değil mi? :D

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada lütfen oyuna konuk olarak değil, üye isminizle giriniz. Oyunda kimlik tespiti yaparken konsantreniz bozuluyor.
bende sizi tebrik ederim karides abi siz de iyi bir oyun çıkardınız ama umarım turu geçen ben olurum...ayrıca üye ismimle nasıl giriceğimi de bilmiyorum !!!

snacker

snacker

Üye
x-men 43 ne oldu.
kendisi hemsehrimdir de

canturgay

canturgay

Üye
ya bu playchess de maç teklifi nasıl yapılıyor ben beceremedim bi türlü..

problemi hallettim .kurcalarkenn..:ehe

süperismail

süperismail

Üye
nasıl katılacağız

ouSahin

ouSahin

Üye
rakibimi onun istegi üzerine hükmen yendim:)

botanixx

botanixx

Üye
ilk turu geçtim...2-0
herkese başarılar iyi oyunlar

SNaIPeR

SNaIPeR

Üye
GüzeL fikir ßende farum ßende farum :))):turkiye:

ßende katıLmak istiyorum nasıL oLacak

leiche

leiche

Emekli Yönetici
abi ben ne zaman oynayacam ya
pm attım ama hala beliyorum ::S

mrat52

mrat52

Üye
cok guzel olur fallaa santranc turnuvasıı....

Anıl Umut

Emekli Yönetici
arkadaşım zaten başladı turnuva

furkan burdan sana sesleniyorum şu msn ye ve pmlere cevap ver!!!

karides

Üye
    Konu Sahibi
ADSL problemi ve yoğunluğum nedeniyle oyundan çekiliyorum arkadaşlar (Zaten Henry1410, 1-0 öndeydi). Henry1410'u fazlasıyla beklettiğimi düşünerek kendisini turu geçti addediyorum. Oyundan çekilmeme rağmen sonuna kadar organize edeceğim oyunu. Şimdi (yapılan veya yapılmayan) ilk maçlar sonrası turu geçen arkadaşlar aşağıdaki şekildedir:
1- henry1410
2- botanixx
3- 35Caldion
4- Leiche
5- Ousahin
6- Caldere (caldere) & XMEN_43 kazananı
7- Canturgay (canturgay)

6 maçın sonuçları hala tarafıma bildirilmedi. Eğer bu akşam saat 22:00'ye kadar bildirilmezse bu iki maçın tarafları hükmen elenecekler (Eğer maçlar yapılamıyorsa, sebebini bana pm yoluyla iletin. Ben de kimin turu geçtiğine karar vereyim) .

Akşam saat 22:00'da yeni eşleşmeleri bildireceğim.

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
hayırlısı diyelim umarım hak eden kazanır

Anıl Umut

Emekli Yönetici
umarım..

karides

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar süre doldu. Caldere ve XMEN_43 Hükmen elendiler. Bonrası gerçek bir turnuva olacak, çünkü elimizde 6 kişi var. Yarı final ve final söz konusu olmayacak. 6 kişiden oluşan lig müsabakaları yapılacak. İlk maçlar bugün 22.45 ile yarın 23.59 arasında yapılmak zorunda. Yarından itibaren her gün 23.59'a kadar 1 maç yapılmak suretiyle 17.06.2008 Salı saat 23.59'a kadar toplamda her oyuncu 5 maç yapacak, bu şekilde en çok puanı alan oyuncudan başlayarak dereceler oluşturulacaktır.

Standart satranç kriterlerine göre galibiyet 1 puan, beraberlik 0.5 puan, mağlubiyet 0 puan olarak değerlendirilecektir.

Her gün, bir sonraki günün fikstürü verilecektir.

13.06.2008 1. gün :
1- henry1410 & Canturgay (canturgay)
2- botanixx & Ousahin
3- 35Caldion & Leiche

MAÇ SONUÇLARI TARAFIMA BİLDİRİLMEK ZORUNDA.

Not : Rakibi online olmayan arkadaşlar 23.59'a kadar bana pm yolu ile durumu bildirirlerse hükmen galip sayılacak, aksi taktirde her iki taraf da mağlup sayılacaktır.

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
ok bu dah iyi oldu çünkü hemen elnme diye bişey olamayacak puan tablosuda olursa süper olur
not:emeklerine sonsuz teşekkürler abi

karides

Üye
    Konu Sahibi
Leiche'nin teklifi doğrultusunda tüm maçların saatini EURO-2008'de düşünerek 21:00 OLARAK BELİRLEDİM.
Eğer rakibinizle pm yoluyla anlaşıp farklı bir saatte maç yapmazsanız, bu verdiğim saat maç saatidir arkadaşlar. Bu saate kadar maç saati ayarlayamayan arkadaşlar, bu saatte maxicepte bir araya gelip, maçlarını yapabilirler ve hala rakibi on-line olmayan arkadaş bana durumu bildirirse hükmen galip gelir. Yani yine 23:59;'a kadar süreniz var; ancak kararlaştıramlazsanız maç saatiniz 21:00.
Haydi oyun başlasın. 6 genç çıktı meydana. Haydi bakalım. Yaa Allah.

canturgay

canturgay

Üye
henry1410 0-1 Canturgay (canturgay)
skor nasıl yazılır bilmiyorum ama galiba böyle ..
herkese başarılar.

Üst Alt