1.Maxicep Maxi-Mani Yarışması KAZANAN : Necmati ... !!!TEBRİKLER!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'MhMmD'

Üye
babayaro21 10
necmati 8
yurisa 6

iyi olan kazansın başarılar

caglet

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler..(sürekli teşekkür etmemin sebebi kayıtlara geçtiğim en son oylamayı tespit etmek... )

Tuba

Üye
TuTuKLu eSiR 10
Necmati 8
Starsley 6

herkese başarılar ben 3 kişi arasında zorlandım doğrusu

s@hr@

Üye
Necmati 10
Starsley 8
gaffarson 6

Arkadaşlar başarılar

qirL1903

Üye
caglet 10 puan
gaffarson 8 puan
TuTukLu eSİR 6 puan

Reşwan

Emekli Yönetici
Yorumda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim..

caglet

Üye
    Konu Sahibi
gaffarson............................................................................... 108
necmati ............................................................................... 98
tutuklu esir............................................................................... 94
Starsley ............................................................................... 48
babayaro21 ............................................................................... 29
caglet......................................................................................30
senle_bhen11............................................................................14
muz57.......................................................................................6
yurisa ............................................................................... 6

SON DURUM... Herkese Teşekkürler..İlk mesajda belirtmiyorum çünkü görenler oradaki sonuca göre hareket etmesinler.. ama herkes haberdar olması için arada ekliyorum.. yakalayan yakalar

ya ben yanlış topladım ya da sen
bendeki duruma göre Necmi kardeşim birinci sırada ve puanı da 118
ben 2. sıradayım ve puanım 106

2 tane geçersiz oy var tüm oylar arasında bu arada bilgin olsun ve geçerli oy sayısı da toplam 19 kişi şu an için

Xilence

Kapalı Hesap
bu yarışmayı şimdi çözdüm , en uzun ve güzel yazan yada kısa ve güzel yazan , en çok puanı kapar

caglet

Üye
    Konu Sahibi
Hiç bir yanlışlık yapmamışım toplamada ... :S bir kişi aralık ayında ğye olmuş.. onu saymadım... ve birde necmi abi oy kullanmıştı.. ama sonra silmiş o mesajı yada değiştirmiş.. ki ben o mesajı hiç görmemiştim bile.. tekrar topladım sorun yok ..:S

1.Necmati 118
2.Gaffarson 104
3.Tutuklu esir 76
4.Starsley 56
5.Babayaro21 33
6.Caglet 30
7.Yurisa 18
8.Senle_bhen11 14
9.Muz57 6

Benim hesabıma göre puanlama bu şekilde....

1.Necmati 118
2.Gaffarson 104
3.Tutuklu esir 76
4.Starsley 56
5.Babayaro21 33
6.Caglet 30
7.Yurisa 18
8.Senle_bhen11 14
9.Muz57 6

Benim hesabıma göre puanlama bu şekilde....

Kısmen doğru en azından cagletin dediği gibi 10 civarı puan farkıyla birinci değilim evet Necmi 118 puan ancak hakkımı yeme lütfen benim puanım 104 değil 106 bi kere

7 puan veren ve 2. beğendiğine de 3. beğenediğine de yanlışlıkla 8-6 yerine 6-6 yazan kişiler var onları o şekilde değil üstte yazılana 8 en altta yazdığına da 6 verdiğini düşünerek hesapla çünkü en üsttekine 10 dediğine göre büyükten küçüğe gitmiş hepsi. Diğer hesaplarının hepsi doğru sadece ben babayaroyu 33 değil 32 toplamışım. Yani benim hesabımda o 32 puan.

Sonuç itibariyle Necmi kardeşim birinci 118 ile ve ben de 106 ile 2. sıradayım diğerleri dediğin şekilde

e ben oy kullanamadım tühh
neyse bu durumda pek değişmezdi herlde D

oylama henüz bitmedi kullanabilirsiniz devam ediyor

6 points goees to "tutuklu esir"

8 points goes too "yurisaaa"

andd finalyyyyYYY

10 points goess toooo

"gaffarsOOOn"

anlamayan olursa bi de alta baksın

6 tutuklu esir
8 yurisa
10 gaffarson

Eurovision misali olmuş
bu arada teşekkür ederim beğendiğinize sevindim

ödüller de garipmiş

1. olacagima 3. olmayi tercih ederdim

--------------- Ekleme ---------------

Son durum:

1.Necmati 118

2.Gaffarson 116
3.Tutuklu esir 82

herkese başarılar...

arkadaşlar ben topladım benimki şuanda 114 puan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...