Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1. Fifa 2009 Turnuvası Katılım Konusu (Kontör Ödüllü)
Sponsorlu Bağlantılar
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Katılımı uzatırız problem değil.
Ayrıca oğuz'unda turnuva katılımı kesinleşmiştir.
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Şuanda katılan 7 kişi var.
Mustafa Furkan
Üye
Katılım 8 kişi olsa Olmaz mı?
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Ödüllü turnuva olması için en azından biraz uzun sürmesi gerekir, 8 kişilik turnuva çabuk bitecektir. O yüzden olmaz. Ama lig yapalım derseniz diğer katılan arkadaşlarda onaylarsa 8 kişilik lig olarak yapabiliriz maçlarımızı.
ama kardeş benim evdeki külüstür bilgisayar fifa 2009 u kaldırmaz turnuva zamanı int cafeden takılıcam tabi deneme maçındada cafeden giricem bi problem olurmu ? yardımcı olursan sevinirim!!! herkeze başarılar...
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Cafeden katılmanız problem olmaz. Ben size ağı pm ile yolluyorum. Hamachi de beni gördüğünüzde yazınız deneme maçını yapalım.
Ödüllü turnuva olması için en azından biraz uzun sürmesi gerekir, 8 kişilik turnuva çabuk bitecektir. O yüzden olmaz. Ama lig yapalım derseniz diğer katılan arkadaşlarda onaylarsa 8 kişilik lig olarak yapabiliriz maçlarımızı.
Anasayfada İsmin Yok Oraya İsmini Yazdır...Kayıt Olmadan Maç Yapmaz Kimse Seninle..Zaten Ödüllü Bi Turnuva Oynamak İstersen Yaptır Kaydını Oynayalım Aksi Halde Oynamaz Kimse
Anasayfada İsmin Yok Oraya İsmini Yazdır...Kayıt Olmadan Maç Yapmaz Kimse Seninle..Zaten Ödüllü Bi Turnuva Oynamak İstersen Yaptır Kaydını Oynayalım Aksi Halde Oynamaz Kimse
Kaydın henüz gerçekleşmedi. Hamachi ağını yolladım pm'den size. Gelin bağlantı konusunda maç yapalım sorunsuzsa onaylanır ilk sayfaya yazılırsınız. Şuanda kaydınız kesin değildir.
Bu gece 8'de qseft ile de deneme maçı yapılacaktır, sorunsuzsa bu 2 arkadaş da turnuvaya dahil edilecektir.
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Turnuva kaydı tamamlanmıştır. Bir süre sonra gruplar açıklanacaktır.
İsteyen arkadaşlar yarın akşam saat 20.00'a kadar takımlarını değiştirebilirler. Yarın gece gruplar açıklanacaktır.