Skor Tahmin Yarışması *20 Kontör Ödüllü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cynical

Cynical

Üye
Beşiktaş: 0 - Manchester United: 2
Inter: 0 - Barcelona: 0

3rhan336

3rhan336

Üye
Beşiktaş :0- Manchester United :5
Inter:1 - Barcelona: 1

emre_1905_gs

emre_1905_gs

Üye
Beşikaş:1-3:Manchester United
İnter:2-4:Barcelona

darkman81

darkman81

Üye
Beşiktaş(0) - (3) Man. United
İnter (1) -(3) Barcelona

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Beşiktaş:0-1:Man.Un
İnter:0-1:Barça

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
BEŞİKTAŞ=3 man=2

inter=2 barca=3

chakır66

chakır66

Üye
beşiktaş 0 man 1 :ehe

suur1907

suur1907

Üye
Mancester:3 Beşiktaş:0
İnter:1 Barcelona:1

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
:ehe:ehe

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Yok ilki tutmadı. Kural ihlali yaparak mesajında değişiklik yapmış. Bu yüzden Crydaqqer elendi

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Hayır senin görmen diye birşey yok ama yine de geçerli olsun bakalım sitede bu kadar emeği olan bir kişi hile yapmaz ya! Bu arada arkadaşlar ikinci skoru tekrar tahmin edebilirsiniz. Yani ikincisini yeni mesaj şeklinde yazabilirsiniz. Ancak şu saatten sonra lütfen ilk tahminde değişiklik yapmayınız

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Hayır senin görmen diye birşey yok ama yine de geçerli olsun bakalım sitede bu kadar emeği olan bir kişi hile yapmaz ya! Bu arada arkadaşlar ikinci skoru tekrar tahmin edebilirsiniz. Yani ikincisini yeni mesaj şeklinde yazabilirsiniz. Ancak şu saatten sonra lütfen ilk tahminde değişiklik yapmayınız
ben senin dün bana uyarı yolladığın için değiştirdim fakat tabiki siz bilirsiniz bu durumda yapabileceğim bişey yok sadece ev sahibi Beşiktaş onu ters yazmışım sen düzelt dedin bende düzelttim tabi geç olarak :D

Salihyet

Salihyet

Üye
ben senin dün bana uyarı yolladığın için değiştirdim fakat tabiki siz bilirsiniz bu durumda yapabileceğim bişey yok sadece ev sahibi Beşiktaş onu ters yazmışım sen düzelt dedin bende düzelttim tabi geç olarak :D

Hile yok, zaten güvenimiz tam ;)

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi

Tamam hatırladım zaten belirtmiştim emeğin var bu forumda hile yapmazsın aynen devam :oke:
Bu arada ikinci tahminleri yeni mesaj olarak yazabilirsiniz. 21:44'e kadar

shappi

shappi

Üye
peki 2. skoru bilene ödül var mı ??

inter : 1-2 : Barca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt