yok artık maçtan sonra bile tahmin edememişMancester:3 Beşiktaş:0
İnter:1 Barcelona:1

Beşiktaş:0-1:Man.Un
İnter:0-1:Barça

Hayır ben dün de görmüştüm aynı skor yazıyorduYok ilki tutmadı. Kural ihlali yaparak mesajında değişiklik yapmış. Bu yüzden Crydaqqer elendi
ben senin dün bana uyarı yolladığın için değiştirdim fakat tabiki siz bilirsiniz bu durumda yapabileceğim bişey yok sadece ev sahibi Beşiktaş onu ters yazmışım sen düzelt dedin bende düzelttim tabi geç olarakHayır senin görmen diye birşey yok ama yine de geçerli olsun bakalım sitede bu kadar emeği olan bir kişi hile yapmaz ya! Bu arada arkadaşlar ikinci skoru tekrar tahmin edebilirsiniz. Yani ikincisini yeni mesaj şeklinde yazabilirsiniz. Ancak şu saatten sonra lütfen ilk tahminde değişiklik yapmayınız

ben senin dün bana uyarı yolladığın için değiştirdim fakat tabiki siz bilirsiniz bu durumda yapabileceğim bişey yok sadece ev sahibi Beşiktaş onu ters yazmışım sen düzelt dedin bende düzelttim tabi geç olarak![]()
Hile yok, zaten güvenimiz tam![]()
teşekkürlerben senin dün bana uyarı yolladığın için değiştirdim fakat tabiki siz bilirsiniz bu durumda yapabileceğim bişey yok sadece ev sahibi Beşiktaş onu ters yazmışım sen düzelt dedin bende düzelttim tabi geç olarak![]()