schumici
Üye
Maşallah fener alayını gören 1 gün erkenden rezervasyon yaptırıyor![]()
![]()
fener alayı ne kelme yakıcaz burayı gelmiş eçmiş en ateşli en harika buluşma olcak inşallah

Maşallah fener alayını gören 1 gün erkenden rezervasyon yaptırıyor![]()
![]()

Schumici bende shuminin hastasıydım o gitti bıraktım. Bak ne diycem Bende gelmeyi planlıyorum buluşmaya beraber yakalım Ne dersin ?![]()

hemide bensiz![]()

ehe az kaldı millet buluşmaya![]()

Öyle deme kardeşimhemide bensiz![]()
Sende gelsene aynen kadeşim bekledikçe sabırsızlanıyorum![]()

Oyy oyy açılışı yaptım. Artık biraz daha rahatım. Bi terslik çıkmazsa inş. bende geliyorun![]()
Oyy oyy açılışı yaptım. Artık biraz daha rahatım. Bi terslik çıkmazsa inş. bende geliyorun![]()
senide aramızda görmek çok büyük mutluluk vercek bizeİnşallah biliyosun Leiche in başının üstünde yerin var![]()
![]()

aynen kardeşim önce leiche nin üstüne atın. eğer açıkta misafir kalırsa bizim yurda alırız artık![]()

toprak Hemen Başka Yerlere Kapak Atmayı ıyi Biliyosun WallaBen Senin Başının üstünde Durucam Banane Yaa :d

Tüğ yha ben 8 inde sakaryada olucam be abi karneyi alıcaktım keşke biras daha geç olsaydı bende gelirdim nerde bulusuyoruz arkadaslar adalarda mı hangi cafe beyki gelirim kacarda gorusuruz arkadaslar kib bays
Toprak Hemen başka yerlere kapak atmayı iyi biliyosun wallaBen senin başının üstünde durucam banane yaa
![]()