Gerçekleştirilen Buluşmalar 1.ESKİŞEHİR buluşması

Sponsorlu Bağlantılar

schumici

schumici

Üye

macline

macline

Üye
Schumici bende shuminin hastasıydım o gitti bıraktım. Bak ne diycem Bende gelmeyi planlıyorum buluşmaya beraber yakalım Ne dersin ? ;)

Astalavista

Üye
herqes katılabilyormu??

canturgay

canturgay

Üye
tabiii ki katılabilirrr..:)

schumici

schumici

Üye
Schumici bende shuminin hastasıydım o gitti bıraktım. Bak ne diycem Bende gelmeyi planlıyorum buluşmaya beraber yakalım Ne dersin ? ;)

baba ne diyosun kül edelim ortalığı sen gel yeterki:oke:

toprakumit

toprakumit

Üye
ehe az kaldı millet buluşmaya :D:D:D

xkadir61

xkadir61

Üye
hemide bensiz:(

macline

macline

Üye
Oyy oyy açılışı yaptım. Artık biraz daha rahatım. Bi terslik çıkmazsa inş. bende geliyorun ;)

schumici

schumici

Üye
Oyy oyy açılışı yaptım. Artık biraz daha rahatım. Bi terslik çıkmazsa inş. bende geliyorun ;)

ohooo kardeşim durduğun kabahat:D senide aramızda görmek çok büyük mutluluk vercek bize;)

macline

macline

Üye
Walla dediğim gibi. Sorun çıkmayacağını düşünüyorum. Bende sizin kadar çok istiyorum gelmeyi.

toprakumit

toprakumit

Üye
İnşallah biliyosun Leiche in başının üstünde yerin var :ehe :D:D:D

macline

macline

Üye
Toprak Hemen başka yerlere kapak atmayı iyi biliyosun walla :ehe Ben senin başının üstünde durucam banane yaa :D

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Tüğ yha ben 8 inde sakaryada olucam be abi karneyi alıcaktım keşke biras daha geç olsaydı bende gelirdim nerde bulusuyoruz arkadaslar adalarda mı hangi cafe beyki gelirim kacarda gorusuruz arkadaslar kib bays

schumici

schumici

Üye
toprak Hemen Başka Yerlere Kapak Atmayı ıyi Biliyosun Walla :ehe Ben Senin Başının üstünde Durucam Banane Yaa :d

:kop::kop::kop::kop::kop:

--------------- Ekleme ---------------

Tüğ yha ben 8 inde sakaryada olucam be abi karneyi alıcaktım keşke biras daha geç olsaydı bende gelirdim nerde bulusuyoruz arkadaslar adalarda mı hangi cafe beyki gelirim kacarda gorusuruz arkadaslar kib bays

kardeş adalar migrosun önünde buluşcaz;)

toprakumit

toprakumit

Üye
Toprak Hemen başka yerlere kapak atmayı iyi biliyosun walla :ehe Ben senin başının üstünde durucam banane yaa :D

Belki gizli dolaşmassan başımın üstünde yerin var ama memleket benim memleket olmadığından aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor :D:D:D

Üst Alt