Gerçekleştirilen Buluşmalar 1.ESKİŞEHİR buluşması

Sponsorlu Bağlantılar

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
SAOL un abicim ben gelebilirim beyki yani SERHAT da orada olabilir kib görüsürüz insallah

schumici

schumici

Üye
Belki gizli dolaşmassan başımın üstünde yerin var ama memleket benim memleket olmadığından aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor :D:D:D

kardeşim biz ne kadar sana ulaşamazsakta sen mutlaka bana ulaş haaa ekme beni sakın:D:D:D:D:D

schumici

schumici

Üye
Ben ekermiyim sii hiç kardeşim yaw :D:D:D

valla kardeşim başımın üstünde yerin var sadece buluşma için değil ne zaman istersen. hem yaz okulundada burdayım boş olduğunda gel mutlaka kardeşim;)

toprakumit

toprakumit

Üye
xkadir61

xkadir61

Üye
bende gelmek istiyorum, ama kesin değil

toprakumit

toprakumit

Üye
Valla kardeşim her zaman bekliyorum seni :) Her şey çok güzel olacak ;)

xkadir61

xkadir61

Üye
ben istanbul pendikte oturuyorum. oraya zamanında nesıl yetişebilirim. eskişehire hiç gitmedim,ankaraya gittim ama bir hesap yapmam lazım.

toprakumit

toprakumit

Üye
Anklaraya gelceksen kardeşim 7 si sabahı gel beraber geçelim ;)

xkadir61

xkadir61

Üye
açık adres alabilirmiyim acaba?

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
6 gün kaldı 6 gün sonra abimle birlikte geliyom benide bekleyin:D

canturgay

canturgay

Üye
sonra fotoğrafları görüpte ..'keşke ben de orada olsaydımm..' dememek için son fırsat..:ehe
katılın pişman olmayınn...;):D

macline

macline

Üye
Rabbim İnşallah "Ne güzel fotoğraflar çektirmişiz Ne güzel yerleri gezmişiz" demeyi Nasip eder bana ve diğer bütün maxi arkadaşlarıma Aminnn...

xkadir61

xkadir61

Üye
Rabbim İnşallah "Ne güzel fotoğraflar çektirmişiz Ne güzel yerleri gezmişiz" demeyi Nasip eder bana ve diğer bütün maxi arkadaşlarıma Aminnn...

toprağım bende cumartesi geliyom eskişehire, seninlede tanışma fırsatını yakalayacaz,:)

suko_sukran

Üye
yeni üye oldum siteye.nedir bu buluşma işi:bilmem:

suko_sukran

Üye
çok aydınlatıcı oldu...kaç kişi katılıo filan anlamında sormştum.bende katılmayı düşünüormda =)

Üst Alt