1 - 2 soru ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
1 - 2 soru ?
arkadaşlar format attıktan sonra klasik sorun ovi sorunu başladı ilginç bir sorun ovideyken üstteki barı indirince atıyor ya da arka plana atınca bazen kendi kendine kapanabiliyor varmı çözümü :)

mağazada real football 2012 promo gördüm arkadaşımda var resmini görünce direk atladım sevindim bizede geldi diye java olcağını sanmadım yanında 2.49 yazıyordu çünkü girdim birde ne görüyim 1.6 mb gameloft dalgamı geçiyorda java oyuna para istiyor bir de hd oyunlarını bile symbianda satamazken :)

bir de anlayamadığım birşey var bildiğiniz gibi telefon çok geç açılıyor nokıa yazısı bekliyor sonra 5 nokta çıkıyor falan ama telefon şarjdayken anında açılıyor acaba elektrik aldığı için parçalar daha hızlımı çalışıyor diye düşündüm ama böyle olsa şarjdayken kasma olmazdı ve bunu şarjda olmadan yapabilirmiyiz yani telefon hemen açılabilirmi yarım dakika falan bekletiyor belki daha fazla açılırken bir de widgetlerin kendine gelmesi var o da bi o kadar sürüyor 1 dakikayı geçiyor nerdeyse bilgisayarım bile daha hızlı açılıyor şarjdayken olduğu gibi yapamazmıyız bir mod falan düzenlenebilirmi acaba :)

ANIL

ANIL

Admin
orjinal sürüm mü kullanıyorsun?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
6 tane ekran widgetler yüklediğimiz onca nokianın onaylamadığı program yani bence beklemesi normal...
benim pc açılması yani kendine gelmesi 5 dakikayı buluyor senin pc iyiymiş :ehe

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
ANIL

ANIL

Admin
cfw kurmanı öneririm ya da mod uygula.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
hangi mod ? cfw ile uğraşmak istemiyorum ben teli çok kişiselleştiririm bir sürü şey yüklerim ekranlarım ayarlarım falan filan daha yeni format attım tekrar uğraşmıyim haziran sonu bi bitsin zaten bakacam fp1 geldi geldi gelmedi kuracam bi cfw ya da kendi cfw'Mi yapacağım :)

ANIL

ANIL

Admin
o zaman kendi cfwni yapman daha mantıklı. açılışta başlayan ajanda rehber mesajları kapatabilirsin ram artar.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum ilki nasıl olur şu okul bitsin pek uğraşamıyorum genelde mobilim :)

ANIL

ANIL

Admin
anladım yapmaya karar verdiğin zaman yardımcı olurum

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt