1.000 TL'ye kadar bütçem var yardım ediin !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ege099

Üye
Yıl başında xperia p indirme girerse alacağım girmesede alacağım ama yılbaşını bir beklemek lazım ne olur ne kalır 1000tl bütçesi olan herkese xperia p tavsiye ederim

Sabreden derviş muradına ermiş sende sabret ve S III Al pişman olmazsın.

bigmod

Üye
ocak gibi alacağım zaten ümitlendirdiniz şimdi beni ocağa kadar s3 düşer mi ki hemen alırım.

Fırsat ürünlerini takip et hangi firma kampanya yapacak diye.

bigmod

Üye
Teşekkürler takip edebileceğim bir site var mı ? Öğrenciyim pek evden çıkamıyorum net üzerinden bakabileceğim.

Vatan , Gold , Bimeks , TeknoSA falan filan böyle güvenilir sitelere bak. Farklı sitelerde var onlara da bak.

bigmod

Üye
Peki o zaman indirimleri takip edebileceğim bir site bulmam lazım çünkü bazılarının sitesinde fiyatlar bile yok

key43

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar tesekkür ederim tavsiyeleriniz icin.Ama ben Samsung Galaxy S Duos s7562 aldım..

Hayırlı olsun güle güle kullan.

Tepkiler: key43
bak kardeşim 1.000 TL değilde 1.049 TL'ye Sony Xperia S Almanı Şiddetle Tavsiye Ederim :

Şimdi 1.200-300 TL'ye SII Alsan Xperia S SII'den Her Türlü Üstün
1.000 TL'ye Samsung Galaxy SIII Mini Alsan Yine Xperia S Her Türlü Üstün

Eğer Şuanda Yurt İçinden Telefon Alacak Olsam Forumda Konusunu Bile Açmadan Sony Xperia S'i Alırdım Tabi Bu Fiyat Sadece Gittigidiyor'da geçerli,telefoncuya gidip alırsan geçirirler sana kazığı

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar tesekkür ederim tavsiyeleriniz icin.Ama ben Samsung Galaxy S Duos s7562 aldım..

ben sana en mantıklı yorumu yaptım ama geç kalmışım kusura bakma neyse yinede hayırlı olsun inşallah pişman olmazsın kaç TL'ye aldın ?

bigmod

Üye
Hayırlı olsun ben ocak gibi alacağım yılbası indirim yakalarsam bir s3 cok kral olucak

Hayırlı uğurlu olsun ne diyelim

Tepkiler: key43
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...