üstad kolay gelsin e7 ikoları kulanmak istiyorum ama cfw de yer yok temalar çok güzel içinden sadece piedro temasını nasıl çıkarabilirim yer açmak için yardımcı olurmusun teşekürler buarada web anasayfa muhteşem olmuş
EyvALLAH Sağolasın , Kullanan ve yorum yapanlardan güzel şeyler duymak gerçekten güzel yapılan emeğimin karşılığını almış oluyorum sağolun Güle Güle Kullan kardeşim.10 numara yazılım olmuş, programları kurdum, ayarları yaptım, daha iyisi çıkana kadar bunu kullanırım![]()
ben kullanıyorum kesinlikle sorunsuz sadece ayarlarken dikey menü ve yatay menü kısmını ayarlıyorum başka bir şeye karımadan okeyledikten sonra tele restart atıyorum sorunsuz yazılarda ikonlarda hem yatay hemde dikeyde orjinal gibi şuan senin cfw nde kulanıyorum kardeş bence çok güzel

Sağolasın Güle Güle kullan Kardeşim.Emeginize saglik
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızüstad bu program menüyü 4x4 5x4 3x4 yapar sistir telefona kur ve istediğin gibi ayarla
Sağolasınben teşekür ederim kardeş okadar emek harcayıp bize cfw hazırlıyorsun işine yaramasına sevindim kolay gelsin
Hoş Bi FW olmuş Fakat Farklı Modeller içinde Çıkartsan Daha İyi olurdu
Sağolasın Mert kardeşimEline sağlık atacan güzele benziyor deniycem müsait zamanımda![]()
teşekürler kardeş piedproyu kaldırdıktan sonra e7 ikonlarını atıcamda bir sorun çıkarmı sence
Evet kardeşim rahatlıkla yazılımı atabilirsinEllerine sağlik ama bir sorum olacak 5800 v60 sürümü için mi bu fw
eline saglık görsellik güzel tarayıcı mükemmel bi sorunum var nd yaptımsa E:music ten görmedi mp3leri bide yazı tipi sorunlu galiba bazı prolarda göstermyr yazıları çözùm varmı acaba teşekkürler şimdiden
Evet kardeşim rahatlıkla yazılımı atabilirsin
- - - Eklendi - - -
Sağolasın güle güle kullan
Müzikleri Sounds/music klasöründen görür (mp3 leri bu klasöre atmalısınız)
Nasıl yani yazılırı görmüyor Resim koyabilirmisiniz._?
resim koymayı beceremem fakat face book ta yazılar soluk gözüküyor karanlık biraz bide sbptv programında yazı felan yok yok garip garip kutucuklar var sorun bu müzikleri hallettim tekrar teşekkürler herşey için
değinmeden geçemeyecem efektler nasıl öyle ya bayıldım şahsen on numara sistem

Güzel yorumun için Teşekkürler , Sevindim beğenmene..
Fontun incelik ve kalınlığıyla ilgili o solukluk,
Fakat bana soluk gelmiyor gayet anlaşılır şekilde okunuyor.
Programda bazı programların kendi program fontunu kullanır.Belki sorun bundadır programla alakalı yani
Yapsa böyle bi sorunu her programda yapması lazım diye düşünüyorum.
Efecklerde 4 efekt birleştirdim sevdiğim efeklerin güzel yerlerinialıp birazda editledim
Birde ana sayfadaki facebook değilde normal yer imlerine eklediğim facebookdan girmeyi denermisin Şimdi baktım soluk felan gelmiyor bana.
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Resimdeki sembol örnektir.
Belle topbar Versiyonunda Araçlar ayarlar menü vs. gibi yerlere ekranın üstünde menü isimlerine Benzer sembol veya icon eklenecektir.
Ayrıca tüm bellenavibardaki yazılara menü çıkış iptal aç kapat gibi yerlerede semboller bazı yerlerde eksik hepsi tam teşkilat düzellenip eklenecektir.
evet dediğini yapınca oldu ilgilendiğin için ayrıca sağol telefon bişeye benZedi sayende

Süper beklediğim cevap buydu işte çok saol kardeşim ellerin dert görmesin allah razı olsun