{ 07.07.2012 } BLack GoLd EvoLution C6v42+PLus.

Sponsorlu Bağlantılar

vlkn9303

Üye
10 numara yazılım olmuş, programları kurdum, ayarları yaptım, daha iyisi çıkana kadar bunu kullanırım :)

• Beğen
Tepkiler: Atacan-

efsane1980

efsane1980

Üye
ben kullanıyorum kesinlikle sorunsuz sadece ayarlarken dikey menü ve yatay menü kısmını ayarlıyorum başka bir şeye karımadan okeyledikten sonra tele restart atıyorum sorunsuz yazılarda ikonlarda hem yatay hemde dikeyde orjinal gibi şuan senin cfw nde kulanıyorum kardeş bence çok güzel

• Beğen
ersinbakar

ersinbakar

Üye
Emeginize saglik

• Beğen
Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
üstad kolay gelsin e7 ikoları kulanmak istiyorum ama cfw de yer yok temalar çok güzel içinden sadece piedro temasını nasıl çıkarabilirim yer açmak için yardımcı olurmusun teşekürler buarada web anasayfa muhteşem olmuş

Kardeş
private\10207114\import\20045c94 -(20045c94) Bu klasörü Komple sil ve
resource\skins\20045c94 -(20045c94) Bu klasörü silersen komple piedro temasını yazılımdan kaldırmış olursun.

- - - Eklendi - - -

10 numara yazılım olmuş, programları kurdum, ayarları yaptım, daha iyisi çıkana kadar bunu kullanırım :)
EyvALLAH Sağolasın , Kullanan ve yorum yapanlardan güzel şeyler duymak gerçekten güzel yapılan emeğimin karşılığını almış oluyorum sağolun Güle Güle Kullan kardeşim.

- - - Eklendi - - -

ben kullanıyorum kesinlikle sorunsuz sadece ayarlarken dikey menü ve yatay menü kısmını ayarlıyorum başka bir şeye karımadan okeyledikten sonra tele restart atıyorum sorunsuz yazılarda ikonlarda hem yatay hemde dikeyde orjinal gibi şuan senin cfw nde kulanıyorum kardeş bence çok güzel

Tamam Kardeşim sağolasın teşekkür ederim,ilk sayfaya ekliyorum,ben kullanmadım programı sevmiyorum çünkü 4*4 menüyü işe yarıyorsa sevindim.Upload etmekten kurtardın beni:D

- - - Eklendi - - -

Sağolasın Güle Güle kullan Kardeşim.

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler :
üstad bu program menüyü 4x4 5x4 3x4 yapar sistir telefona kur ve istediğin gibi ayarla

Program İlk sayfaya eklendi.

efsane1980

efsane1980

Üye
ben teşekür ederim kardeş okadar emek harcayıp bize cfw hazırlıyorsun işine yaramasına sevindim kolay gelsin

lolsensin

lolsensin

Üye
Hoş Bi FW olmuş Fakat Farklı Modeller içinde Çıkartsan Daha İyi olurdu

ersinbakar

ersinbakar

Üye
Emegine saglik

Mert045

Mert045

Üye
Eline sağlık atacan güzele benziyor deniycem müsait zamanımda :)

• Beğen
Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Hoş Bi FW olmuş Fakat Farklı Modeller içinde Çıkartsan Daha İyi olurdu

Farklı Modeller derken Telefon Modelimi ?
Elimde olmayan Telefon modelleriyse demek istediğin ,
O riske girip evet tamam çıkartırım diyemem , Yapamazsam mahcup olmak istemem , sorun çıkıp düzeltemiyorsamda elimdeki yokluktan dolayı Başka Modellere çıkartmakta mantıksız benim için.
Ama bu konularla uğraşıp başka modeller içinde yapan arkadaşlar var Rica edip yaptırabilirseniz olur ben o Riski alamam.

- - - Eklendi - - -

Eline sağlık atacan güzele benziyor deniycem müsait zamanımda :)
Sağolasın Mert kardeşim
Teşekkür Ederim.

efsane1980

efsane1980

Üye
teşekürler kardeş piedproyu kaldırdıktan sonra e7 ikonlarını atıcamda bir sorun çıkarmı sence

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
teşekürler kardeş piedproyu kaldırdıktan sonra e7 ikonlarını atıcamda bir sorun çıkarmı sence

Bi dene bakalım , çıkarsa en fazla Şöyle çıkar
Mif dosyaları eksikse senin kullanacağın pakette yarısı n9 olur yarısı senin kullandığın e7 olur.
Dahili bileşen hataları alabilirsin.

team of the

team of the

Üye
Ellerine sağlik ama bir sorum olacak 5800 v60 sürümü için mi bu fw

sedatsedat

sedatsedat

Üye
eline saglık görsellik güzel tarayıcı mükemmel bi sorunum var nd yaptımsa E:music ten görmedi mp3leri bide yazı tipi sorunlu galiba bazı prolarda göstermyr yazıları çözùm varmı acaba teşekkürler şimdiden

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Ellerine sağlik ama bir sorum olacak 5800 v60 sürümü için mi bu fw
Evet kardeşim rahatlıkla yazılımı atabilirsin

- - - Eklendi - - -

eline saglık görsellik güzel tarayıcı mükemmel bi sorunum var nd yaptımsa E:music ten görmedi mp3leri bide yazı tipi sorunlu galiba bazı prolarda göstermyr yazıları çözùm varmı acaba teşekkürler şimdiden

Sağolasın güle güle kullan

Müzikleri Sounds/music klasöründen görür (mp3 leri bu klasöre atmalısınız)

Nasıl yani yazılırı görmüyor Resim koyabilirmisiniz._?

sedatsedat

sedatsedat

Üye
Evet kardeşim rahatlıkla yazılımı atabilirsin

- - - Eklendi - - -

Sağolasın güle güle kullan

Müzikleri Sounds/music klasöründen görür (mp3 leri bu klasöre atmalısınız)

Nasıl yani yazılırı görmüyor Resim koyabilirmisiniz._?

resim koymayı beceremem fakat face book ta yazılar soluk gözüküyor karanlık biraz bide sbptv programında yazı felan yok yok garip garip kutucuklar var sorun bu müzikleri hallettim tekrar teşekkürler herşey için

değinmeden geçemeyecem efektler nasıl öyle ya bayıldım şahsen on numara sistem

• Beğen
Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
resim koymayı beceremem fakat face book ta yazılar soluk gözüküyor karanlık biraz bide sbptv programında yazı felan yok yok garip garip kutucuklar var sorun bu müzikleri hallettim tekrar teşekkürler herşey için

değinmeden geçemeyecem efektler nasıl öyle ya bayıldım şahsen on numara sistem

Güzel yorumun için Teşekkürler , Sevindim beğenmene..
Fontun incelik ve kalınlığıyla ilgili o solukluk,
Fakat bana soluk gelmiyor gayet anlaşılır şekilde okunuyor.
Programda bazı programların kendi program fontunu kullanır.Belki sorun bundadır programla alakalı yani
Yapsa böyle bi sorunu her programda yapması lazım diye düşünüyorum.
Efecklerde 4 efekt birleştirdim sevdiğim efeklerin güzel yerlerinialıp birazda editledim :D

Birde ana sayfadaki facebook değilde normal yer imlerine eklediğim facebookdan girmeyi denermisin Şimdi baktım soluk felan gelmiyor bana.

- - - Eklendi - - -

Resimdeki sembol örnektir.
Belle topbar Versiyonunda Araçlar ayarlar menü vs. gibi yerlere ekranın üstünde menü isimlerine Benzer sembol veya icon eklenecektir.
Ayrıca tüm bellenavibardaki yazılara menü çıkış iptal aç kapat gibi yerlerede semboller bazı yerlerde eksik hepsi tam teşkilat düzellenip eklenecektir.

sedatsedat

sedatsedat

Üye
Güzel yorumun için Teşekkürler , Sevindim beğenmene..
Fontun incelik ve kalınlığıyla ilgili o solukluk,
Fakat bana soluk gelmiyor gayet anlaşılır şekilde okunuyor.
Programda bazı programların kendi program fontunu kullanır.Belki sorun bundadır programla alakalı yani
Yapsa böyle bi sorunu her programda yapması lazım diye düşünüyorum.
Efecklerde 4 efekt birleştirdim sevdiğim efeklerin güzel yerlerinialıp birazda editledim :D

Birde ana sayfadaki facebook değilde normal yer imlerine eklediğim facebookdan girmeyi denermisin Şimdi baktım soluk felan gelmiyor bana.

- - - Eklendi - - -

Resimdeki sembol örnektir.
Belle topbar Versiyonunda Araçlar ayarlar menü vs. gibi yerlere ekranın üstünde menü isimlerine Benzer sembol veya icon eklenecektir.
Ayrıca tüm bellenavibardaki yazılara menü çıkış iptal aç kapat gibi yerlerede semboller bazı yerlerde eksik hepsi tam teşkilat düzellenip eklenecektir.

evet dediğini yapınca oldu ilgilendiğin için ayrıca sağol telefon bişeye benZedi sayende

team of the

team of the

Üye
Süper beklediğim cevap buydu işte çok saol kardeşim ellerin dert görmesin allah razı olsun

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt