["05.Mart.2011" Utk4n* [v52] c6v20 SpeciaL Edition 5800 ~ Ben Daha iyiSini Yapana KadaR En iyiSi Bu]

Sponsorlu Bağlantılar

'#AmeLeMaster

'#AmeLeMaster

Üye
MeseLa uyguLamaLara giRdin. Beyaz tuşa ( menü tuşu ) baSınca iLk ekRana atıyoR dogRu mu anLamıSım?

Evet hocam aynen öyle sadece uygulamalar değil diğer tüm menülerde de aynı olay söz konusu ve çok gıcığıma gitti bu olay yanlış anlama yoksa fw de başka kusur yok :oke:

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Evet hocam aynen öyle sadece uygulamalar değil diğer tüm menülerde de aynı olay söz konusu ve çok gıcığıma gitti bu olay yanlış anlama yoksa fw de başka kusur yok :oke:

Ee bu biR soRun mu ki. Bütün fwLeRde aynı oLay vaR. Ben teLefonu aLdıgımda v52ydi yine böyLeydi bu. YokSa ben mi yanLıs biLiyoRum?

'#AmeLeMaster

'#AmeLeMaster

Üye
Ben Yanlış Hatırlıyorda olabilir . Diğer telefon geldiğinde deneyip söylerim hatam varsa özür dilerim hocam (:

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Ben Yanlış Hatırlıyorda olabilir . Diğer telefon geldiğinde deneyip söylerim hatam varsa özür dilerim hocam (:

ÖzüR diLicek bişi yok abi :). Ben teLefonu aLdıgımdan beRi bu oLay böyLe ^^. Peki deneR habeR veRiRiSin ^^.

enes3161

Üye
batarya modu paylaşabilecen mi??

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Evde degiLim hocam payLaSamıyoRum.

enes3161

Üye
bulabileceğim bir yer...

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
pnht.org

bertek

Üye
utkan hoca ben yükledim fw yi ama maillere girilmiyor mesajlardan hesap ekle diyorum devamlı bağlantı hatası veriyor birde ndrive yükleyemiyorum dahili bileşen değil diyor yardımcı olabilirmisin bunlar normal şeyler mi yoksa ben mi yapamıyorum eğer maillere girilemiyor ise bu fw beni,m işime yaramaz hemen kaldırıcam acele yardım fw nin gerisi mükemmel bunuda söyleyeyim tşk

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Ben maiLLerime bakabiLiyoRum e-poSta widgetiyLe.
NDrive oLayı bunu dene ;

bertek

Üye
mail ayarlarını nereden yapılıyor bi yardım etsen süper olur

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Ben bişi yapmadım dümdüz giRiyoRum :D. ÇaLıştıRamıyoRSan fw değiştirebiLirSin hocam :).

openstar

openstar

Üye
utk4n* hayırlı olsun cfw en...
çok güzel bir çalışma çıkarmışsız...
Tebrik ederim...
Yanlış anlama bişeye takıldım..
Demişsin ki c6 modlarda oto tuş kilidi çalışmıyor..
C6 modlarda oto tuş kilidi çalışır..
Mesela benim cfw mde çalışıyor hiç bir sorun yok..
Süresi de ayarlanıyor...girilen sürede tuşları kitliyor..
Sözlerimi yanlış anlama, bunun için bir mod var onunla hallediliyor...
Tekrar tebrik ederim..

cevap yok mu?

bertek

Üye
mail işini hallettim başka bi hesabı denedim çaışıyor diğer hesabım pc den de açılmıyor bi problem var galiba n drive pips dosyası eksik dedi devam diyip geçtim şimdi internetten bişeyler yüklüyor tşk ederim

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
mail işini hallettim başka bi hesabı denedim çaışıyor diğer hesabım pc den de açılmıyor bi problem var galiba n drive pips dosyası eksik dedi devam diyip geçtim şimdi internetten bişeyler yüklüyor tşk ederim

ÖnemLi degiL :). Bir soRun yok demiştim iLk sayfada ki soRun cıkmayacagından eminim :). GeriSi zaten kişiseL görüşLerdiR. iSteyen begeniR iSteyen begenmez :).

--------------- Ekleme ---------------

C6 modLarda sürükLemeLi tuş kiLidi oLdugu için süreLi kiLit ayaR modunu uyguLarSan o çaLışmıyoR. YokSa yapıLıyoR biR soRun yok.

openstar

openstar

Üye

C6 modLarda sürükLemeLi tuş kiLidi oLdugu için süreLi kiLit ayaR modunu uyguLarSan o çaLışmıyoR. YokSa yapıLıyoR biR soRun yok.

Bu konuda yanılıyorsun çalışıyor...Hemen zaman ayarı hem sürüklemeli kilit... :oke:

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Bu konuda yanılıyorsun çalışıyor...Hemen zaman ayarı hem sürüklemeli kilit... :oke:

GeRek yok ki. Ekran ışığını ayarLa iStediğin zamana zaten ekRan kapanınca tuş kiLidine giRiyoR mod a fiLan geRek yok mantıkLa da haLLedebiLiRiz ^^.

openstar

openstar

Üye
GeRek yok ki. Ekran ışığını ayarLa iStediğin zamana zaten ekRan kapanınca tuş kiLidine giRiyoR mod a fiLan geRek yok mantıkLa da haLLedebiLiRiz ^^.

Bu konuda da yanıldın ekran ışığıyla tuş kilidi aynı şey değil...
Aynı anda da olmaz... ekran karardığında tuş kilitlenmez..
Ekran karardığında tuş kilidi açıktır bir süre sonra kilitler..

Üst Alt