MusTy57 Üye Flashladım Telefonu Fakat Xpress Music Tuşundaki Menü Aşağı İnmiyor O Kaldırıldımı Acaba? --------------- Ekleme --------------- tamam telefonu kapatıp açınca düzeldi teşekkürler
Flashladım Telefonu Fakat Xpress Music Tuşundaki Menü Aşağı İnmiyor O Kaldırıldımı Acaba? --------------- Ekleme --------------- tamam telefonu kapatıp açınca düzeldi teşekkürler
Utk4n* Üye Konu Sahibi MusTy57' Alıntı: Flashladım Telefonu Fakat Xpress Music Tuşundaki Menü Aşağı İnmiyor O Kaldırıldımı Acaba? --------------- Ekleme --------------- tamam telefonu kapatıp açınca düzeldi teşekkürler Genişletmek için tıkla ... iLk sayfayada yazmıStım ^^.
MusTy57' Alıntı: Flashladım Telefonu Fakat Xpress Music Tuşundaki Menü Aşağı İnmiyor O Kaldırıldımı Acaba? --------------- Ekleme --------------- tamam telefonu kapatıp açınca düzeldi teşekkürler Genişletmek için tıkla ... iLk sayfayada yazmıStım ^^.
murat_ilbars Üye herşey tamamda abicim bu Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız olayını anlamadım
Utk4n* Üye Konu Sahibi murat_ilbars' Alıntı: herşey tamamda abicim bu Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız olayını anlamadım Genişletmek için tıkla ... Menü düzeni hocam o.
murat_ilbars' Alıntı: herşey tamamda abicim bu Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız olayını anlamadım Genişletmek için tıkla ... Menü düzeni hocam o.
Utk4n* Üye Konu Sahibi bu 4x4 menü bak 1 sıRada 4 tane kLasöR waR. Bu da 4x3 senin kuLLandıgın 1 sıRada 3 tane kLasöR waR.
Haydabre Üye Invalid link Please download from: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız çıkıyor.Verilen linke tıklanınca da hiçbir şey olmuyor. İlgilendiğin ve emeğin için teşekkürler...
Invalid link Please download from: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız çıkıyor.Verilen linke tıklanınca da hiçbir şey olmuyor. İlgilendiğin ve emeğin için teşekkürler...
Utk4n* Üye Konu Sahibi Tekrar upLoad ediyoRum. --------------- Ekleme --------------- yeniLedim Linki. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tekrar upLoad ediyoRum. --------------- Ekleme --------------- yeniLedim Linki. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Haydabre Üye Invalid link Please download from: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız aynı hata dostum. Dosya ismini değiştirmeyi dene istersen.
Invalid link Please download from: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız aynı hata dostum. Dosya ismini değiştirmeyi dene istersen.
dedereis123 Üye C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 bende böyle bir klasör yok bir yardımcı olursan sevinirim
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 bende böyle bir klasör yok bir yardımcı olursan sevinirim
Metalurjist19 Üye dedereis123' Alıntı: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 bende böyle bir klasör yok bir yardımcı olursan sevinirim Genişletmek için tıkla ... kendiniz oluşturun sonra kurulumumda bahsettiği gibi yap dostum
dedereis123' Alıntı: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 bende böyle bir klasör yok bir yardımcı olursan sevinirim Genişletmek için tıkla ... kendiniz oluşturun sonra kurulumumda bahsettiği gibi yap dostum