["05.Mart.2011" Utk4n* [v52] c6v20 SpeciaL Edition 5800 ~ Ben Daha iyiSini Yapana KadaR En iyiSi Bu]

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Tuşkilidi & Cevaplama = KIRMIZI seçeneğini seçerSen iStediğine uLasırSın diye umuyoRum .

Sony Sketch fontu nasıl gömebilirim?

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
NFE iLe Rofs2 yi aç Resource > Fonts'a giR içindekiLeri siL sony sketch fontunu at.

1 dakika kalmıştı.Kim indirio lan3 dakika oldu. Cık cık cık

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
3 kişi indiRmiş . Biri 7 saniye önce başLamıS indiRmeye.

Utk4n.O sesi buldum.Eski fwme gömülü ve o sesi çalabiliyorum.Nasıl masaüstüne atabilirim nfe ile?

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Fw yi açtın mı nfe iLe?

maholine

Üye
@Utk4n* bu fw latino 6 nın mı düzenlenmiş hali acaba?

evet.İçinde ama masaüstüne atamıyorum

--------------- Ekleme ---------------

Sesi elma yeme sesi gibi değiştirmek istiyorum.Fontu menüsü tuş kilidine kadar hepsini değiştirdim bi o kaldı pcde değilim 1 saate yüklücem

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Sağ tıkLa Copy To ExpLore ye bas sonRa maSa üStüne yapıştıR.
Evet benim çok hoşuma gitti eLma sesi iphoneden çaLdım .

FW 10 NUMERO

Kendime göre birşeyler yaptım(açılış müziği, boot, menüyü 4x4 ve tuş kilidini kırmızı yaptım)
Utk4n arkadaşımız izin verirse siteye koyabilirim editlediğim rofsu

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Tabi koyabiLiRSin .

kardeşim polarbit oyunlarını kurup açmayı denermisin bi çalışıyomu mesela racing thunder wave blazer falan gibi çünki games api sorunu var bu oyunları ben bi türlü açamadım

Arkadaşım , yaptığın işler gerçekten kaliteli ve güzel işler. Yalnız bir ricam olacak. Hep 5800'a modlar çıkıyor. Birde X6 için böyle birşey tasarlasanız güzel olmaz mı ?

AlpReis

Üye
eyvallah kardeş emeğine sağlık

valla hocam çok iyi gidiyorsun ha gayret şu mesaj buguyla bir ilgilensen devrim olur devrim

güzel fw kardeş.ama ben başka fw kullanıyorum.bu arada bootscreen degiştirmek için fwyi düzenlemeye gerek yok.alttaki konunun en altında n900 style bootscreen isimli bir dosya var onu indirin ve kurun.sonra xplore tarzı dosya yönetici ile c ye girin ve oluşan yeni klasördeki startup.gif dosyasını degiştirin.açılış resminiz degişmiştir hayırlı olsun...isteyen aynı klasördeki startup.mp3 dosyasını degiştirsin açılış sesi degişsin.kaldırmak istediginizde normal program kaldırır gibi uygulama yöeticisinden kaldırın...
konu:http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-n97-acilis-ekranlari-boot-screen-394733.html

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi

Ben fw yi yeniden düzenLemek iStiyenLer için demiştim o boot ekRanını.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşım , yaptığın işler gerçekten kaliteli ve güzel işler. Yalnız bir ricam olacak. Hep 5800'a modlar çıkıyor. Birde X6 için böyle birşey tasarlasanız güzel olmaz mı ?

Yabancı siteLerde biR çok mod vaR bende kendim yapmadım oRaLardan aLdım sadece türkçeLeştiRme bana ait x6 ya raStLarSam onun içinde biR konu açaRım .

eyvallah kardeş emeğine sağlık

TeşekkürLer .

valla hocam çok iyi gidiyorsun ha gayret şu mesaj buguyla bir ilgilensen devrim olur devrim

Phnt daha çözemedi o çözdüğünde bizde çözmüşüz demektiR ^^. Bu iş cihazdan cihaza faRk ediyoR. Bende öyLe biR SoRun yok (:.

kardeşim polarbit oyunlarını kurup açmayı denermisin bi çalışıyomu mesela racing thunder wave blazer falan gibi çünki games api sorunu var bu oyunları ben bi türlü açamadım

PoLarbit oyunLarının hepSini bitiRdim^^. HepSi çaLışıyoR. Games api yi zaten oyunu kuRaRken kuRuyoR.

menu işini xplore ile mi atıyoruz yoksa yazılıma mı ekliyip flashlıyoruz.

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
NFE iLe hepSi.