ersiny699
Üye
Hocam Flashı Doğruca Attım Ama Telefon Açılmadı ekran açııp açılıp kapanıyor Sorun nedir ?
tek sorun olacak yüklemek istiyorum ama aklıma takılan tek bişey var. GPS ve WIFI için ne yaptınız. sunrise vea diğerlerini de denedim hiçbirinde GPS eski kullandığım cwf kadar ii olmadı v40 daki. şimdi geri dönmek te istemiyorum.Tşk
Hocam Flashı Doğruca Attım Ama Telefon Açılmadı ekran açııp açılıp kapanıyor Sorun nedir ?
Private\10202be9\101F8763.txt dosyasını editlemen gerek bu satırda;baba be ben şimdi fw'yi kendimce düzenledim açılış resmi,kapanış ve sesi ekledim ama açılış sesi anormal derecede yüksek çıkıyo. Bi program sayesinde müziği 6db'ye indirmeme rağmen ses çok yüksek. Acaba bi dosyayımı editlicez söylersen kardeşim. Bu arada fw'den son derece memnunum herkeze tavsiye ederim.
Bu yazılım zaten V52 tabanlıdır direk atabilirsiniz v52 orjinal kurmanıza gerek yoktur.v52 tabanlı c6 yazılımıdır.İsterseniz sonrasında v52 orjinalinide atabilirsiniz ancak v51 e dönüş yapamazsınız aslında oda yapılıyor ama riskli uğraşmayın derim.hocam bende c6 v10 sürümü yüklü.önce v52 ye yükseltip sonramı kurmam gerekir?
Evet hata yapmış olabilirsiniz bu konuda hangisini indirdiyseniz örnek 4x4 diyelim onunla birlikte core ve uda dosyasıda gerekiyor yazılım temel dosyaları biri olmadan olmaz.sorunu çözdüm , hani 3x4 vs. indirdinya , o rar dosyasının içinden 1 dosya çıkıyo , onun altındaki core ve uda dosyalarını da indirmen lazım .
1)Qt yi tarif ettiğim şekilde kurun sorun yok bende çalışıyor.Çok fazla kişiden duyarsam bunu çalıştığını kanıtlarım.Eline sağlık arkadaşım ben bu aralar çok fw yüklüyorum kafamagöre bir fw bulamadım ya çok kasıyor ya batarya kısa gidiyor yada çok hata var şu 3 gündür bunu deniyorum bir kaç şey dışında diğerlerinden gerçekten çok farklı gibi
gayet hızlı genelde ben fw yükledikten sonya baya bir programkurarım sonra hızına bakarım diğerleri hep kastı hayret verici bu kasmıyor tekrar teşekkürler gelelim karşılaştığım sıkıntılara
1-Qt kuramıyorum dahili bileşen diyor (sizin verdiğiniz 5800 programlarından olanı)
2-Kamera bir kere meşgulhatası verdi ama bir daha karşılaşmadım ilginç,
3-yüklediğim programların kısayollarını bulamıyorum örneğin facebook yüklüyorum ne menüde nede başka bir yerde kısayolu yok tel de pro yüklü görünüyor ama kısayolu yok
Son olarak yukarıda belirtiğim problemler olmazsa olmazlardan değil buna rağmen çok güzel bir fw tekrar eline sağlık
Konuyu iyice oku kardeşim bunu zaten yazdımKardeşim emeğine sağlık güzel olmuş fakat senden bir isteğim var şu en başta çıkan resim hiç hoşuma gitmedi onu nasıl değiştirebileceğimi söylermisin? Orjinal nokia yapmak istiyorum.
Önemli değil kardeşim.Yanlış anlama sakın bu konuda biraz dikkatli olmanız gerekmekte öncelikle önerileri okuyun ona göre kurun inanın sorun olmuyacaktır tarif ettiğim şekilde yaparsanız herşeyi.Saol kardeşim görememişim.
O sebeple koydum orjinal açılış/kapanış dosyalarını yazılım atmayı bilen açılış kapanışıda değiştirebilir kanımcadostum 3-4 gündür kullanıyorum ram 50nin üstünde 18 program kurulu süper eklentileri war şu başlangıç ekranında daha güzel bi resim olabilirdi
*Mesaj bugu giderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?