Utkan Benimde ricam bu sıralar bir çok konuya yazdım ancak uygun bir cfw arıyorum almanca dili olan ingilizce-Türkçe-Almanca dillerini içeren bu konuda pek iyi değilim.Eğer Müsait bir zamanında bu cfwye almanca dilini ekleyebilir misin Şimdiden çok teşekkürler.Ben ekledim almanca dili yalnız hata veriyor benim eklediğim dilde haritalarda ve ayarlara girince eğer sorunsuz bir almanca dili ekleyebilirsen bazı uygulamaların olmaması sorun değil örneğin conversation gibi.çok Teşekkürler Ricamdır yapamam dersende Çok Teşekkürler
ilk öncelikle ellerine sağlık diyorum çok güzel olmuş yanlız benim bir sorum olacak acaba telefonun menüsündeki iconları ile oynama yapabiliyor muyuz????
örneğin iki tane mail adresimi kullanırken kısayola attığım zaman ikisininde ikonu aynı oluyor....
şimdiden teşekkürler...
bu fw yı kullanmak ıstedım fakat sarj olayı cok zayıf oldu sanırım dogrumudur ?
1 gun sarj dayanmadıgı oldu telefonda , sorun hala devam edıyormu ? sırf bu yuzden baska fw kullanmak durumunda kaldım , hanı onunla kıyasladıgım vakıt suan cıhazın sarjı coktan bıtmıs olması gerekıyordu ?
bu fw yı kullanmak ıstedım fakat sarj olayı cok zayıf oldu sanırım dogrumudur ?
1 gun sarj dayanmadıgı oldu telefonda , sorun hala devam edıyormu ? sırf bu yuzden baska fw kullanmak durumunda kaldım , hanı onunla kıyasladıgım vakıt suan cıhazın sarjı coktan bıtmıs olması gerekıyordu ?
utkan kardeşim cevapsız arama mesaj falan yok ortadaki beyaz ışık yanıp yanıp sönüyo birde kendi kendine mesaj gçnderiyo ama asıl benim için en büyük sorun abim de turkcell in vermiş olduğu t10 marka bir cihazdan video klip gönderdim açmadı enbüyük sorun bu bence yoksa telefonun hızı falan ON numara EMEĞİNE SAĞLIK..şu mp4 açmamasıyla ilgili yardımcı olursan sevinirim kardeşim..
Bu arada internetde gezinirken kullanılan klavyede Türkçe Karakter desteği yok.Türkçe karakter içeren şifre kullanan arkadaşlar elbette vardır benim gibi Bu eksikliği de gidersek güzel olur.Ayrıca bazen ev ekranı gözükmüyor ve telefon opera kullanımında reset atıyor bazen de program kapanıyor.Ben bunu FW üzerinde fazla değişiklik yapıldığından dolayı kararsızlaştığından olduğunu düşünüyorum.