0.facebook.com'a gırmek bedavamı ??

Sponsorlu Bağlantılar

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Evet,ücretsiz.

by_liseli_nase

Üye
kardeşlerrr yardımcı olunn banaaaa nasıl indiriliyorr yaaaa lütfenn yardımmmmmmmmmmmm

ahmet_uygun_1

ahmet_uygun_1

Üye
bedava ama turkcell wap üzerinden bedava

Revengeful

Emekli Yönetici
bedava

ask1masal

ask1masal

Üye
arkadaslar ben n70 kullanıyorum tamam facebook bedava ama yorum yapamıyorum. diger n70 kullanan arkadaslarım yorum yapabiliyor lütfen yardım edin.. :((

cyxaoc

cyxaoc

Üye
ben abarttım 200 mb kullandım :D 50 kr gitti

emreylcn58

Üye
arkadaşlar bnim telefonumda n70 ama yorum yapaöıyorum mesaj atamıyorum yardım edin lütfen...!!

jubababa

Üye
Bende girdim tl atıyo birincide tl gitmiyr ikincide atıyor ve bağlanmıyor..Tel samsung d900i.

--------------- Ekleme ---------------

Siz telde tl olmayıncamı giriyrsunuz????

betl54

betl54

Üye
ßnm tlde hata verioyor ama öncedeb qrebLiyordum suan grkmio ndn?

punqermojo

Üye
ama resmlere felan baktıgında kontör gidiyor :) eger reslere bakmak isdersen m.facebook.com yazrsın ama bu ücretli olanıdır :)

SplashOps

Üye
aarkaslar n70'den facebook'a mesaj atamıyorum yorm yapamıyorm yardm!!!

--------------- Ekleme ---------------

n70 den facebook üzerinden msj atamıorm yorm yapamiorm yardmm

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
ben giremiyorum 0.facebook.com adresini yazıyorum sayfa açılmıyor ve 50 kuruş gidiyor lanet olsun :(

bnm hem avea hattımdan hem de turkcell hattımdan gttı iyimi 50şer kuruş :off:

papish

Üye
merhaba bende bugün 0.facebooku denedim inşallah bedavadır.yalnız oraya girdikten sonra ekranda solda mavi e çıktı silinmiyor ne olduğunu anlamadım açıklarsanız sevinirim telim samsungc3303k

armagano

Üye
bazı telefolara yer imi yüklenmediği için bedava girilmiyor
ama müzik çalar , indirilenler , adrese git , 0.facebook.com yazarsan bedava gidersin :)))

makakakula

Üye
Elbette ki bazı bebekler diğerlerine göre daha iştahlıdır. Yani durumu, “Eh, 6 aylık oldu. Hadi bakalım katı gıdalara başlayabiliriz” şeklinde özetlemek doğru olmaz. Gelişmeleri izleyerek hareket edin.

SyfttnGundogdu

SyfttnGundogdu

Üye
[sıze=4][color=ındigo]bedava [/color][/sıze]