0.facebook.com'a gırmek bedavamı ??

Sponsorlu Bağlantılar

ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
0.facebook.com'a gırmek bedavamı ??
arkadaslar bugun facebookta gezerken gordum 0.facebook.com a gırmek ucretsizdir yazıyo altındada tum operotorler turkcell avea vodafone yazıyo aveanın sıtesınde kampanyalar bolumunde bedava acaba turkcell yada vodafonede var mı?? konuyu yanlıs yere actıysam ozur dılerım??

[Cenk]

[Cenk]

Üye
Evet arkadasım bedava 0.facebook.com adresini kullanarak ceptan facebooka ücretsiz girebilirsin baya bi girdim 15-20 defa hiç bi ücret almadi üç operatördende denedim hiçbir ücret almadı beleş bulmuşken kaçırmayan derim deneyin :d::naughty:

çorumlee

Üye
saol kardeş

Necmati

Necmati

Üye
evet be denedim hiç kontörüm yoktu girdi ücretsiz erişim falan yazıyo :D

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
saolun deneyelim...

ZBoNuR

ZBoNuR

Üye
ben giremiyorum 0.facebook.com adresini yazıyorum sayfa açılmıyor ve 50 kuruş gidiyor lanet olsun :(

buroplus

buroplus

Üye
Turkcell den 3 defa girdim üçündede 0.50 TL aldı. Bence herkeze bedava değil :off:

doktor_46

Üye
cepten 0.facebook.comamı gircez direk birde ben türkcell kullanıyorum ücret alıyormu bilen varsa daha detaylı anlatırmı lütfen

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Avea'da denendi ücretsiz giriliyor.

DJASİL

DJASİL

Üye
AGALAR BEN 1.CİSİNDE GİRDİM KONTÖR GİTMEDİ 2.CİSİNDE 5DK GİRDİM 35.11 TL İEN 34.61 TL OLDU KONTÖR GİDİYO BİDE ÜCRESİZ YAZIYORLAR:ağlarım:

ramakm86

ramakm86

Üye
Facebook 3 operatörle anlasmıs ama tam olarak nezaman hayata gececek bakalım

panzehir2

panzehir2

Üye
ben nokia N73 kullanıyorum telefondan bir defa girdim bu adresten 0.facebook.com ikincidefa giremedim sorun neden olabılır turkcell wap olarak gırıyorum

Ve-ReM

Ve-ReM

Üye
evet turkcell telsim avea ya bedave

drklrd45

Üye
ben avea da wap gprs ve internet denedim ikisindede gidio

4 dk 59 sn 69kb alınan 40kb gönderilen ver var 1.4 TL gitti.

Gazolo

Gazolo

Üye
Arkadaşlar Sakın Haaa Girmeyin bn girdim saniye başı tl çekiyo:ağlarım::off:

[Cenk]

[Cenk]

Üye
Resimleri acarsanız ücret alıyo..ama bnde hiç gitmedi tl sizi bilmem

mhsm

Üye
Aveada Beleş :):):):):):aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::yuru:P::pro: