• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

0.facebook.com hizmeti ücretlendiriliyor !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
0.facebook.com hizmeti ücretlendiriliyor !
0.facebook.com, 0.facebook.com adresi ücretlendi, 0.facebook.com avea, 0.facebook.com ayarları, 0.facebook.com haberleri, 0.facebook.com hakkında, 0.facebook.com kaldırıldı, 0.facebook.com kontür gidiyor, 0.facebook.com turkcell, 0.facebook.com ücret, 0.facebook.com ücret alıyor, 0.facebook.com ücret sorunu, 0.facebook.com ücretlendi, 0.facebook.com ücretsiz, 0.facebook.com vodafone

Facebook kullanıcıları 0.facebook.com adresi üzerinden hesaplarına 19 Mayıs 2010 tarihinden beridir ücretsiz olarak ulaşabiliyor, facebook'un bazı özelliklerini ücretsiz olarak kullanabiliyorlar. Türkiye'deki 3 büyük operatörün desteğiyle gerçekleşen bedava facebook uygulaması, çok kısa bir süre sonra ücretli hale gelebilir.

Operatörler'in yeni bir kampanya düzenlememesi yada kampanya sürelerini uzatmaması halinde, Türkiye'den mobil olarak ücretsiz facebook'a giren milyonlarca kullanıcıyı kötü bir süpriz bekliyor.

Haberin detayları için Maxicep|Portal konusuna gözatınız.

• Beğen
Tepkiler: babamsağolsun

Asteroid9

Asteroid9

Üye
ağlamak istiyorum :ağlarım: ve de kızmak :off:

Türk Mavisi

Türk Mavisi

Üye
alsın başlarına çalsınlar....

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
çok ta tın ben yine her türlü beleş girerim zaten şu an m.facebook a beleş giriyorum

Da®kness

Da®kness

Üye
Bugün vodafone mesaj yollamış ''Ucretsiz 0.facebook.com erisimi 1 Aralik'ta sona erecektir. Tanimli internet paketiniz yoksa baglantilariniz standart internet tarifesinden ucretlendirilir'' Cepnet kullandığım için beni etkilemiyor. Bir çok kişinin üzüleceği kesin.

devran_34

devran_34

Üye
boşver ben m.akbank.0.facebook.com yazar gine girerim ben facebook olunca oaradanda bedava faceden faceye mesaj atınca her yolunu bulurum aga

sedefpek

Üye
facebook'u ücretsiz yaparak önce insanları bağladılar, şimdide ücretli yaparak daha fazla kar edecekler.

Revengeful

Emekli Yönetici
çokta tın :ehe

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
İyi olur bence.Millet biraz bırakır şu facebook denen salgını.:alkis

AHMED...

AHMED...

Üye
vodafon dan geldi msj bana sonlandırılıyor muş yarın son

Ocean258

Ocean258

Üye
Bunca zamandır boyle gıttıgıne bıle şaşırmak lazım hayrına iş yaparmazlar ki.. :)

m542tf

m542tf

Üye
zaten face kullanmıyorum

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
vay be bi devir daha kapandı :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Deneyen varmı ücret gidiyormu şuanda

cemmozturk

cemmozturk

Üye
zamanında o kadar reklam yaptılar şimdi ücretli yapacaklarmış. bir de benim anlamadığım şey 0.facebook.com a giriyorum direkt facebook.com a girince not defteri açılıyor.

uran22

Üye
desenize facebook ergenlerden kurtuluyor

rapman

rapman

Üye
kullanmadığım bir servis. internet paketim olmadığı zamanlarda, arada sırada 50 kuruşumu yiyordu :ehe

devran_34

devran_34

Üye
vodofone vfreezone den bedava aratın cıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt