0.facebook.com'a giren tarayıcı

Sponsorlu Bağlantılar

vrcalt

Üye
    Konu Sahibi
0.facebook.com'a giren tarayıcı
Merhaba,

Ben telefonumdan 0.facebook.com'a giremiyorum.Giriyorum da uyarı çıkıyor.Facebook Sıfır tarayıcınızda çalışmıyor diyor.UC Browser ve Opera Mini açamıyor.Duyduğuma göre Skyfire giriyormuş ama onu da internette aradım,bulamadım.Eğer Skyfire'a indirme linki varsa verebilir misiniz?

Eğer 0.facebook.com'a giren başka bir tarayıcı varsa o da olur.Şimdiden teşekkürler :)

Herkese hayırlı ramazanlar,iyi günler!

• Beğen
Tepkiler: mustitabur

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
Merhaba,

Ben telefonumdan 0.facebook.com'a giremiyorum.Giriyorum da uyarı çıkıyor.Facebook Sıfır tarayıcınızda çalışmıyor diyor.UC Browser ve Opera Mini açamıyor.Duyduğuma göre Skyfire giriyormuş ama onu da internette aradım,bulamadım.Eğer Skyfire'a indirme linki varsa verebilir misiniz?

Eğer 0.facebook.com'a giren başka bir tarayıcı varsa o da olur.Şimdiden teşekkürler :)

Herkese hayırlı ramazanlar,iyi günler!

telefonun orjinal tarayıcısı giriyor...

Lacrymosa

Üye
Wap ayarlarıyla girin. Bütün telefonların kendi tarayıcıları giriyor. Lanet olası bir wap sayfası işte. Neden bu kadar sorun oluyor anlamıyorum. Neden bu tür şeyler benim başıma gelmiyor onu da anlamıyorum. :D

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
Wap ayarlarıyla girin. Bütün telefonların kendi tarayıcıları giriyor. Lanet olası bir wap sayfası işte. Neden bu kadar sorun oluyor anlamıyorum. Neden bu tür şeyler benim başıma gelmiyor onu da anlamıyorum. :D

telefonu kullanmayı bildiğin için başına bu tür sorunlar gelmıyor :D

vrcalt

Üye
    Konu Sahibi
Hepiniz nasıl giriyorsunuz.Ben de tarayıcınız desteklemiyor diyor.Telefonum Nokia 2730 Classic.Opera Mini girmiyor.Nokia kendi normal hali(tarayıcı olmayan) de girmiyor.UC Browser'ı da denedim giremedim.Bana kısacası 0.facebook.com tarayıcı lazım.Ayrıca Lacrymosa wap ayarları derken neyi kastettin.

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
arkadaşım wap ayarları kullandığın hatla alakalı turkcell se turkcell wap ayarlarını alman gerek müşteri hizmetlerinden bunun gibi wap ayarları yapılı ise telefonunun kendı tarayıcısından 0.facebook.com a wap üzerinden girebilirsin o değil sıfır (0) .facebook.com yazıcaksın

minn97

Üye
bendede nokia 2730 classic var bendede açmıyor bi çözümü olsa gerek bi arkadaşımında çalışmıyordu Ayarlarını kurcaladım Yaptım şimdi kendiminkinde deniyorum Nokia ^x3 lerde sorunsuz çalışıo..ayrıca Avea da hattınızı başka bi telefona takıp tekrar kendi telefonunuza takarsanız mesaj gelio o mesaja evet yazın ayarlar mesaj şeklinde gelio sırasıyla yüklersiniz.. Ücret=49 kr.. (AYRICA SIFIR FACEBOOK a GİRİP HATA VERİRSE 20 kr ÜCRET ALIR.. LÜTFEN DİKKAT..)

simaros

simaros

Üye
bendede girmiyo yaw

kalkan3434

Üye
kardeş o sayfayı orjinal tarayıcılar girebilir sadece ona göre tasarlanmış.

hande_77

hande_77

Üye
ya aynı sorunu bende yaşıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz telefonda web e giriyorum tarayıcı var ona girince opera mini çıkıyo telefonun tarayıcısından girin demissinizde orası neresi ki :/ yardım edin lütfen turkcelle gidip wap ayarlarımıda yaptırdım yine sadece 0.facebook´´a girmiyor m.facebook´´a giriyor ama oda ücretli

aserdar30

Üye
opera mobil le dene :oke:

harg

Üye
Opera 8.65 ile son hızda 0.facebook.coma bağlanabilirsin.
Benden kıyak olsın buda.

Başka browser varsa deneyelim sıkıldım bu operadan
not:tel =6630

olalamnq

Üye
ya benim telefonum 3120classic ve 0.facebook tan qiremiorum. Bi çare bulabilecek olan warmı ? :hmmm

mozzy96

Üye
ben giremiyorum telefonum Lg kg290 bir kaç hafta öncesine kadar girebiliyodum ama şimdi giremiyorum yardım edin yawwww :hmmm

dagar

dagar

Üye
Aynen arkadaslar operanın eski sürümü ile giriliyor bir kaç ayar yaparak basit olarak giriyor Tüm tarayıcıların girmemesi ise 0.facebook un özel olarak yapılmış olmasından değil . orjinal telin tarayıcısı dısındaki browser programlarının protokol ayarlarında 0. tanımlı değil yani yazarsanız "www" olan yeri her browser tanır ama 0.facebook.com yazdığınızda "0" ı browser tanımaz o yüzden bunnu opereanın 6.8 sürümü fln sanırım oraya virgül koyup 0 ı eklediğinizde girebilirsin (denenmiştir ...) ;)

serinaga

serinaga

Üye
Hımmm ...

Üst Alt