0.facebook a ücretsiz giremiyorum yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

ikinci yol

Üye
Bende 2700 clasic kullanıyorum. Evet 2700' ın varsayılan tarayıcısı -Opera Mini- beleş faceyi desteklemiyor. Bu sorun benim de oldukça başımı ağrıtmıştı ama keşfettiğim bir yöntemle bu sorunu hallettim. Şimdi sizlerle paylaşıyorum. Umarım yöntemimi beğenirsiniz:evet:

1.Herhangi bir jar uygulamasını bilgisayardan WinRar ile aç
2.Uygulamanın içindeki "META-INF" klasörünü aç
3.Bu klasörün -META-INF'nin- nin içindeki "MANIFEST.MF" dosyasını masüstüne çıkart
4.Bu sosyayı -MANIFEST.MF'yi- not defteri ile aç
5.Dosyanın içindeki
"MIDlet-Info-URL:" satırının linkini 0.face'nin linkiyle değiştir. Şu şekilde olsun: "MIDlet-Info-URL: " (eğer "MIDlet-Info-URL:" satırı yoksa 4. satıra aynen şunu ekle: "MIDlet-Info-URL: " )
6.Dosyayı son haliyle kaydet
7.Uygulamadaki yerine aynen yerleştir
8.Uygulamayı telefona at
9.Telefondan uygulamanın bulunduğu dizini aç
10.Telefondan "Seçenekler/Web sayfası" dediğinde beleş faceye girecektir.
11.Telefon beleş faceye girince "Seçenekler/Web servislern. ekle" diyerek sayfayı kaydet
12.Güle güle beleş faceye gir

İmkansız diye bir şey yoktur. Her şeyin bir de ikinci yolu vardır. (ikinci yol):evet::evet::evet:

arif.kysgllr

Üye
Bağlanırken "Avea Internet"ten değil de Avea WAP'dan bağlanırsanız sorun olmaz, WAP ayarları yapılı olmalıdır.

b0137308

Üye
. bu avea pçlerinin. ibnler avea internetten girince neden para alıyorlar? şrefsz kpekler

• Beğen
Tepkiler: kezban yenge
kezban yenge

kezban yenge

Üye
Geçmiş olsun

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
ayarlarınız wap olmalı symbian telefonlar içinm bu daha kolay öncelikle setting wizard prog. seçiyoruz ayarlar yapılı olduktan sonra c5-00 için tarayıcı ya giderek ayarlarda bağlantı ayarlarını wap servisi seçiyoruz tarayıcıdan çıkıp tekrar girdiğimizde 0.facebook'un keyfini çıkartabiliriz. :alkis

soner5741g

Üye
arkadaslr hatta o yazının altında ip niz yazıyo numara ile siz de mh yi arayıp düzelttirebilirsinz o ip i söyleyerekkk :D

jeaksss

Üye
hay Allah razı olsunnnnnn yaptım walla :))) arkadasların dedıqı qıbı yapınnn 1 sayfada awea nın ayarları war yapın sonra onu secın kapatın telı acın tamamdır :)))

hilal yaşar

Üye
Benim telefonumda lg p350 ve 0.facebooka girmiyor lütfen banada yardımcı olun.

metboy38

metboy38

Üye
*999# yap ayarlar geli hepsi ücretsiz sonra baglantı olarak avea internet sec gprs olanı deyil ha bide ayarlardan baglantı daima soru sec ki baglanırken ayarlar cıkınca internet avea sec:oke:

Üst Alt