0.facebook a ücretsiz giremiyorum yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Kefelon

Üye
BEYLER AÇIKLIYİM BENDEDE OLMUŞTU SORUŞTURDUM BULDUM NE OLDUĞUNU BENDE DÜZELDİ AMA SİZDEKİ SORUNDA BÖYLEMİ BİLMİYORUM
0.facebook.com ewt ücretsiz ama süreli gibi bişeymiş fazla girince kısa bir süreliğine birdaha girmiyor girincede para alıyor 1 ay felan grme 0.facebook a sonra girdiğinde bedeva giriyorsun inşallah işe yarar bende oldu....

Schizophrenia_

Schizophrenia_

Üye
benim tel 6700 classic fakat 3-4 gündür bende giremiyorum bağlantı kurulamıyor tekrar deneyin diyor. neden acaba? kntle alakalı bişey değil dimi.?

cncnkcr

cncnkcr

Üye
bence sorun internet ayarlarınızda internet ayarlarınızı Avea Wap GPRS olarak olup olmadığını kontrol etmelisiniz

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
bende avea hat kullanıyorm ve ücretsiz girebiliyorum.. sorun sizde olabilir..

Xurmirac

Xurmirac

Üye
bende samsung c3303k war 0.facebook.com yazıyorum yükleniyor yükleniyor sonra telefon yeniden başlıyor???

Eray1910

Üye
Avea Wap GPRS ile girebilirsiniz arkadaşlar.. :)

MUSTAFA2024

Üye
Bu yolu deneyin olursa teşekkürü unutmayın :)
Detaylı olarak anlatıyım. Benim telefonum Nokia 2700.Facebooka bedava girebilmek için direk siteye ulaşmanız lazım.Tarayıcıdan girersen TL alır.Bu direk adresten girme nokialarda bulunmuyor gibi gözüküyor,ama var Bu yolu yaparsanız rahat ve bedava şekilde kullanabilirsiniz. Menü/Medya/Müzik çalar/Seçenek/İndirilenler/Adrese git'e girip oraya 0.facebook.com yazıp ulaşırsınız daha sonra adres ve şifreyi girdikten sonra facebook ana sayfasında iken seçenek deyip web servislerine ekle diyeceksiniz.İşlem tamamdır.Kolay yoldan girmek için Menü/İnternet/Web servisleri/facebook ana sayfa.

aveadestek

aveadestek

Üye
Değerli Müşterimiz:
Harbi Tarife, MobilÖğrenci,Kral Tarife Tarifesi Bu tarifelerden birini seçerek "Zero Facebook" servisinden Yararlanabilirsiniz.Hala "Zero Facebook Senin Operatöründe kullanılamaz diyor ise Facebook INC'ın Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. ile anlaşması bitmiş yenilenecek olduğu anlamına gelir.
Saygılarımızla;
Avea Müşteri Hizmetleri Yetkilisi

halo3866

Üye
Kullanıcı profil ayarlarını avea internet değilde avea wap yapmalısınız

c5alperen

Üye
bak aynen 'the request is not understood.technical description: 400bad request-check your spelling for the requested url 'bunu diyor.

salihgopa

salihgopa

Üye
zero.facebook.com deneyin ben böyle gitiyrum. 0 yerine zero yazın.

nctemiz

Üye
Nokia C5-00 telefonum var hattım avea. Tüm herkes ücretsiz facebooka giriyor ben kalıuyorum girdiğimdede '' Üzgünüz . 0.facebook.com yalnızca belirli cep telefonu opetartörleri tarafından desteklenmektedir ve senin cep telefonu operatörnde kullanılamaz'' diyor ve param gidiyor yardım lütfen.

ben avea gprs i kullanarak giriyodum şimdiye kadar fakat faturayı görünce artık girmicem 13 tl lik gprs kullanımı yazıyodu hemen müşteri hizmetlerini aradım .bana aynı sayfada gezinti yapabilirsiniz fakat yorum dahi yaparsanız ücretlidir dedi bilginize

avanαk

Üye
0.facebook turkcellde de oluyor mu:allalla:

ALPARS™

ALPARS™

Üye

avanαk

Üye

yeh

Üye
bnm de bi c5 im var ama tarayıcısı mozilla olduğu için 0.face için 50 krş alıo bunu nasıl düzeltebilirim ltfen yardımmmm:hmmm:vur:bigstar:

yestry

Üye
üf kimse bilmiyor mu 0.facebook GPRS ayarlarınııııı:allalla:

thecolt12

Üye
bendede aynı sorun var girmiyor zero.facebook.com yaptım yine olmadı :S yardım edin nokia C5-00 kullanıyorum hattım avea

mstfkbyk

Üye
Arkadaslar Bende c5-00 kulanıorum :)

Ama Formulu Buldum çok Basit Ve Rahatca Gırıorum 0.fecebook.com 'dan Telefon Uyusuzlugu var dıodu Sımdı demıyor... çok basit Yaparsanz Emınım Sızınde Olacakdr ;)

Nokia gibi telefonlarda hat ile 0.facebook'a girmekte sorun yaşayanlar denesin.
İlk önce menüden ayarlar/ayarların/sett. wizard diye birsey var ona tıklayın biseyler gelecek operator deyin/başlat deyin interneti ve wapı işaretleyin tamam deyin ayarlar tamamlandı falan çıkacak....bunları yaptıktan sonra alttakileri uygulayın bunları yapmazsanız olmaz herhalde.
Sonra menüden web e gir seçenekler/ayarlar/genel/erişim noktasını ''herzaman sor'' yapın sonra tamam deyin çıkın yer imlerinde varsa onu silin.
Seçenekler/yerimi seçenekler/yerimi ekle ''http//'' yi silin 0.facebook.com yazın kaydedin sonra açın size soracak neyle bağlan diye ''wap servisleri'' diyin artık giriyoruz... ( Alıntıdır )

Üst Alt