0.facebook a ücretsiz giremiyorum yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Phronesiss

Üye
    Konu Sahibi
0.facebook a ücretsiz giremiyorum yardım lütfen
Nokia C5-00 telefonum var hattım avea. Tüm herkes ücretsiz facebooka giriyor ben kalıuyorum girdiğimdede '' Üzgünüz . 0.facebook.com yalnızca belirli cep telefonu opetartörleri tarafından desteklenmektedir ve senin cep telefonu operatörnde kullanılamaz'' diyor ve param gidiyor yardım lütfen.

empa35

empa35

Üye
benimde öyle diyor 5800 avea hatda :(

izmirligenc

izmirligenc

Üye
benim trde kiz arkdsima gir dedim dun girdi bugun sebeke basariz gibi yazilar cikiyormus avea'd

endy023

Üye
0.facebook.com a girebilmek icin wap ayarlarının yapılı olması gerekir telefonunun wap ayarlarını yükle daha sonra bunu tel de etkinleştir. Bağlntı kurarsın nokia 5800 içinde durum aynı bu cihazlardan eğer avea internet ile bağlanıyorsanız 0.facebook.com a bağlanamazsınız.

emRhn03

Üye
benmkindede aynı sorun var :( baglantı ayarlarnı nasıl yapacaqız nerden yüklicez ?

Noks

Noks

Üye
benim telefon x3 hem avea hem turkcell de baglanıyorum :)

tcan852

Üye
benimde c5-00 avea hat aynı şeyi diyo
:vur :allalla:

dark.liqht

Üye
benım telım 6300 facebooka girdigımde e-postamı yazıyorum sifremı yazıyorum dogru bi sekılde ama giris yap degımde giris yapmalısın diye bana tekrar hata verıyor bu neden olur????

bozkurduz

bozkurduz

Üye
"avea internet" ile girmez "avea wap gprs" ile ücretsiz girer.

--------------- Ekleme ---------------

benım telım 6300 facebooka girdigımde e-postamı yazıyorum sifremı yazıyorum dogru bi sekılde ama giris yap degımde giris yapmalısın diye bana tekrar hata verıyor bu neden olur????

başta sorduğu güvenlik sorularına "evet" demiyor olabilirsin.

ERCANKURTULUS

ERCANKURTULUS

Üye
aynısı bndede oluo ya of girilmio :S

cihan709

Üye
ya bn telefonumdan facebooka gırıorum ama msn adresı şifreyı yazıom logıne tıklıorum ama gırmıo nedense :S

berhan_92

Üye
merhaba arkadaşlar benim telefonun nokia 7610 1 ay öncesine kadar 0.facebook.com' a sorunsuz bağlanabiliyordum ve giriş yapabiliyordum ama şimdi sayfaya sorunsuz bi şekilde girebiliyorum ama e-posta ve şifremi girdikten sonra giriş yap dediğimdi giriş yapmıyor sayfa sorunsuz açılıyor ama giriş yapmıyor. hattımı başka bir telefona taktığımda sorunsuz bir şekilde giriş yapabiliyorum ama kendi telefonumda giriş yapamıyorum. Bilgisi olanlar ilgilenirse çok sevinirim. teşekkürler..

emreu1907

emreu1907

Üye
ya bn telefonumdan facebooka gırıorum ama msn adresı şifreyı yazıom logıne tıklıorum ama gırmıo nedense :S

dostum msn şifresiyle giremezsin zaten facebook şifren ile girmen gerekiyor her ikisininde şifresi ayrıdır.

merhaba arkadaşlar benim telefonun nokia 7610 1 ay öncesine kadar 0.facebook.com' a sorunsuz bağlanabiliyordum ve giriş yapabiliyordum ama şimdi sayfaya sorunsuz bi şekilde girebiliyorum ama e-posta ve şifremi girdikten sonra giriş yap dediğimdi giriş yapmıyor sayfa sorunsuz açılıyor ama giriş yapmıyor. hattımı başka bir telefona taktığımda sorunsuz bir şekilde giriş yapabiliyorum ama kendi telefonumda giriş yapamıyorum. Bilgisi olanlar ilgilenirse çok sevinirim. teşekkürler..

Aldığın ayarlarla ilgilidir. Avea wap gprs ayarlarını tekrar yüklersen düzelir. Bu bağlantıyı kullanman gerekiyor. Ayarları tekrar alman içinde avea.com.tr'den destek alabilirsin.

Sorunluuu

Sorunluuu

Üye
dostum msn koduyle giremezsin zaten facebook şifren ile girmen gerekiyor her ikisininde kodu ayrıdır.

Aldığın ayarlarla ilgilidir. Avea wap gprs ayarlarını tekrar yüklersen düzelir. Bu bağlantıyı kullanman gerekiyor. Ayarları tekrar alman içinde avea.com.tr'den destek alabilirsin.

wap ayarlarını nasıl ve nereden alacağımızıda söylersen tam olacak :)

By Savliusta

By Savliusta

Üye
wap ayarlarını nasıl ve nereden alacağımızıda söylersen tam olacak :)
Wap ayarlarını aveanın sitesinden alabilirsin ayrıca ücretsiz bağlanamayan arkadaşlar bağlanırken Avea wap gprs seçili olmasına dikkat edin..:oke:

featnuri

Üye
arkadaşlar avea servis ayarları için

adresine giriyoruz.oradan telefon markasını , telefonun modelini ve yapmak istediğiniz ayarı seçiyoruz.isterseniz altta
''Telefon ayarlarının cep telefonunuza SMS ile gönderilmesi için '' alanından işlem yapabilirsiniz.(alınan bütün ayarlar sadece 0,79 TL ile ücretlendirilir)ama bence ayarı görüntüle yazan yerden nasıl yapıldığına bakabilir ve telefonunuzdan nasıl yapılacğını öğrenebilirsiniz.(ör; menü/ araçlar/ayarlar/bağlantı noktaları .. gibi gostererek nereye girmeniz gerektiğini söylüyor.)artık gerisi size kalmış.
hee bu arada ' avea internet ' ile ile 0.facebook a bağlanılmaz.avea ''GPRSWAP'' ile bağlanmalısınız.
inşallah yardımcı olabilmişimdir.:bye2:
(by yılmaz)

serdemler

Üye
Ya bana da biri yardimci olsun lutfenn benim telefonum nokia 5300.
iki gun once bakiyem 40 krstu sonra bakiyem bitti ve ben tekrar 1 tl yukledim sonra faceye girmeyi denedim paket veri baglantisi yok baglanti kullanilamiyor dedi fakat iki gun once 40 krs varken girebiliyordum da simdi neden 1 tl varken giremiyorum 0.facebook adresinden faceye??
simdiden tesekkur ederim bilgilendirirseniz cok sevinirim:bilmm

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
bu aralar bir sorun var ama çözemedim bende giremiyorum bazen

sanane1438

Üye
avea waptan girin arkadaşlar giriyor + ücretsiz giriyor bide ;)

efeman2010

Üye
Benim Vodafone giriyor nasıl yapçaz diyorsanız :
Yeni kayıt açıyorsunuz oradan varsayılanı vodafone live veya diğer operatörlerde falan onu seçin oluyor bende oldu

Üst Alt