Psiloc irRemote Uygulamasını Sertifikalandırmadan Full Olarak Kullanın

Sponsorlu Bağlantılar

freestyler1240

Üye
eline salık.. beni büyük bi dertten kurtardın kardeş saolasın.bu arada imzan da çok kıyak:yuru

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kardeş :ok2:

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
deneyelim bakalım

ThE_kOnT

ThE_kOnT

Üye
SONUN DA 4 SAAT UĞRAŞTIKTAN SONRA BU PROGRAMI SERTİFİKALANDIRMADAN KULLANMAYI BAŞARDIM HEHEHE YAŞASIN PİSLİK:pro:

ARKADAŞLAR İSTERSENİZ YARDIM EDERİM SİZE

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
anlatta arkadaşlarla paylaş istersen :ok2:

ThE_kOnT

ThE_kOnT

Üye
anlatta arkadaşlarla paylaş istersen :ok2:

ok dostum

--------------- Ekleme ---------------

Symbian 9.1 ve 9.2 Telefonlarda Unsigned Uygulamaları Sertifikasız Kurmak

İNSTALLER 9.1

Aşağıdaki installer.exe dosyasını telefonunuzda C:/sys/bin/ dizinine kopyalayın. Telefonu kapatıp açın ve unsigned bir uygulamayı yüklemeyi deneyin.

N93,N73,N80 de denenmiştir ve sonuç başarılıdır.

3250 5500 n95 ve diğer 9.2 telefonlarda çalışmaz.

Geliştiricisi SWmail (aka SW)

İNSTALLER 9.2

Symbian 9.2 için olan versiyonu da eklenmiştir. İNSTALLER 9.2 dosyasını indirip aynı işlemi yapın.

BİRDE ŞU VAR
C:/sys DOSYASINA ERİŞMEK İÇİN
Bu işlemi yapmak için bir dosya yöneticisi programına ihtiyacınız olacak (Fexplorer, Sexplorer, X-plore gibi)

Dosya yöneticisini başlatın ve C: dizinine gidin.
C:\sys dizinine erişmeye çalışın.
Hata verecektir, çünkü izniniz yok.
Dosya yöneticisi programını kapatmayın. Arkaplanda açık kalsın (Menü tuşuna basarak arkaplana atabilirsiniz)

HelloCarbide uygulamasını başlatın.
Programdan Options(Seçenekler) ->Menu1'i seçin.
Size soru soracak. Bunların hepsine EVET deyin.
Bütün sorular cevaplandıktan sonra ekran kapanacaktır. Hepsi bu kadar.

Şimdi kapatmayıp arkaplana aldığınız dosya yöneticisi programına girin ve sonucu kendiniz görün. Artık bütün sistem dosyalarına ve gizli klasörlere erişebilirsiniz.

Bu işlemi yaptıktan sonra başka hiç bir uygulamayı kullanamazsınız. O yüzden dosya yöneticisi programını arkpalanda çalışır durumda bıraktık. Yoksa o uygulamaya da erişemezsiniz. Uygulamaları yeniden kullanabilir duruma getirmek istediğinizde telefonunuza reset atın yani yeniden başlatın.

Şimdi installserver.exe dosyasını c:sys/bin/ dizinine kopyalayın.
Telefonunuzu kapatıp açın.
Artık bütün 'Unsigned' uygulamaları sertifikalandırmadan yükleyebilirsiniz.

Eğer gizli klasörlere erişime devam etmek istiyorsanız, o zaman Modo.sis i yükleyeceksiniz.

Hack işlemini yeniden yapın.
X-plore uygulşamasını kullanarak Sys.zip dosyasını açın ve Sys klasörünü C: dizinine çıkartın.
Üzerine yazılsın mı sorusuna EVET deyin.
Telefonunuzu kapatıp açın.
Şimdi Leftup tarafından hazırlanmış olan menüdeki Modo dosyasını gizli klasörleri görüntülemek için kullanabilirsiniz.

Fatalaser

Fatalaser

Üye
Arkasdaşlar Ben Modo uygulamasını yükledim sorunsuz çalıştı(E65) bir çok yükleyemediğim prog. yükledim: çok güzel ; ama şu sistem dosyalarını göremiyorum ve Psiloc İrremote programının 1. dosyasını kuruyorum 2. dosyada güncelleme hatası veriyor yarım ederseniz çok sevinirim.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar 2. DRMCommonSolutions dosyası için güncelleme hatası uyarısı veriyor yardımcı olursanız çok sevinirim.

endera

Üye
ben n80 kurdum kurmadan once tabıkı ımzaladım ama programı acınca lısansız oldugunu belırtıyor sz bu sorunu nasıl cozdunuz

C01aY

C01aY

Üye
Olmadı ya dosyalar gözükmüyıo

Mr.Trojan

Mr.Trojan

Üye
Emeğine sağlık kardeşim sertifika sorunu can sıkıyordu iyi oldu bu paylaşım...

polonet

polonet

Üye
çogu kişi demişki bende oldu super eline saglık felan , yaw yukleyen arkdaslar zamanı ileri alın bakalım progam full olmuşmu , denemeden hemen cevap veriyonuz, ben yaptım program 10 gun boyunca lisans istemiyor, ee sonrası ?
:bilmem:

ThE_kOnT

ThE_kOnT

Üye
çogu kişi demişki bende oldu super eline saglık felan , yaw yukleyen arkdaslar zamanı ileri alın bakalım progam fll olmuşmu , denemeden hemen cevap veriyonuz, ben yaptım program 10 gun boyunca lisans istemiyor, ee sonrası ?
:bilmem:

SONRASI ALLAH KERİM :naughty:

kıllıibo

Üye
yaw teşekkür dicem ama banned olmuş :D

turko9999

turko9999

Üye
rar şifresi ne

mK_freestyler

Üye
anlattıklarını n80 de harfiyen uyguladm ama olmadı nese salık olsn ..

eros1905

Üye
ben saçma buldum süper anlatmışsın ama olmadı

n95 te olmadı beyler harfi harfine baka baka atlamadan yaptım.......

wolfking61

Üye
Bak Bunu DEnedim Ama Olmadı Daha Kolayy Yolu Var Bence Ben DEnedim Öneririrm Ama Herhaqi Bi Sorunda Ben SOrumLu Deilidir....

Bu KAdar işlem Yerine Benm Yaptıqım qibi Yapsanızz SAdece öneri Yanlışş Anlamayın Ama
unsigned + psiloc irremote Son versiyon + fll -Nokia e65 de denenmiştir...

Rar Pass: wolfking

jaba444

jaba444

Üye
tşk

mesut_tr

Üye
valla kardeş dedidklerini adım adım uyguladım veeeeeee olduuuuuuuuuuuuu:D ellerine sağlık çooook işime yaracak bu program umarım ilerki günlerde sorun çıkmaz

Üst Alt