pc güçlendirmek için

Sponsorlu Bağlantılar

pesimist_style

pesimist_style

Üye
    Konu Sahibi
pc güçlendirmek için
arkadaşlar bende 512 ram 128 ekran kartı var bunu oyunlar için güçlenditmek istiyorum neyapmam lazım
128+128:256 olurmu ekran kartında ekleme olurmu

bide ram 512+512 =1000 ramde böle olurmu... benim pc moswandet oynarken bile kasıyo

• Beğen
Tepkiler: celilcemre ve sagozanCAN

EsrarDede

EsrarDede

Üye
ekran kartına ekleme yapamazsın fakat yer,ne daha iyi bi kart alabilirsin. ( tabi anakartın modelini bilmem lazım ) ram in üstünede ekleme yapabilirsin

pesimist_style

pesimist_style

Üye
    Konu Sahibi
mesela 256 ekran kartıyla oynanan bi oyuna 128 ekran kartı yetmiyo ya bende ram yükseltsem sadece olurmu ozaman oynarmıyım

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
eger oyun 256mb ekran kartı ısıtoysa bunu ramle cozemessin benden sana tavsiye 512mb ekran kartı al ramıde yukselt;)

schumici

schumici

Üye
bilgisayarın çift çekirdekli değilse olmaz dediklerin ama paran varsa ve eğer anakartında kaldırabilcek güçteyse 2gb ram at bide 512 mb ekran kartı at nvidia ama bide soğutucu ekle en sağlamından o zaman canavar gibi olacaktır bence:oke:

pesimist_style

pesimist_style

Üye
    Konu Sahibi
hmmmm bu pcye harcamam para yha laptop en iyisi güçlü bitane almak sart

schumici

schumici

Üye
hmmmm bu pcye harcamam para yha laptop en iyisi güçlü bitane almak sart

yok yok masaüstünden vazgeçme sakın laptop yerine göre iyi ama bi laptoptan asla bi masaüstü performansı alamazsın. laptoplarda zaten sadece ram değişiyo bide son çıkan modellerin ekran kartını değişebiliyosun. o yüzden bilgisayar eskidimi çöpe gidiyo. ama masaüstü öyle değil bence laptopa harcıycağın paranın çok daha altında bi masrafla masaüstü bilgisayarının özelliklerini güçlendir:oke:

pesimist_style

pesimist_style

Üye
    Konu Sahibi
doğru söğledin haklısın o kunuda bende farkındayımda abi daha karizma yha laptop ama ben yinede yaparsam masa üstünü adam etcem ozaman daha iyi :D

metty3393

Üye
tavsiyeye uyanlar tavsiyeyle yaşarlar:oke:

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
kardeş sen ilk öncelikle anakart modelini ve psu kaç watt ona göre parça alman lazım ram alırken çakışma sorun yaratabilir ekran kartı aldığın zaman psu yetmeyebilir bu sefer bütün donanımı yakabilirsin sen en iyisi ver bir bilgisayarcıya o hallettsin elemeye para almıyorlar zaten parça taktırdığın zaman merak etme o eleme masrafına içine koyuyorlar :):)

sagozanCAN

Üye
kardeş asus un bi anakartı var 256 mb ekran kartı gücü var onu almanı tavsiye ederim bide 1gb ram al shift bile oynarsın

strabagturk

Üye
ya bende eski seleron PC var buna DDR ram yetiyomu yoksa DDR 2 yada DDR 3 mü almam gerek

--------------- Ekleme ---------------

masaüstüne eset nod32 atmak istiyorum ama nasıl indireceğimi bilmiyorum arkadaşlar

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici

Takipçi Satın Al

Üst Alt