Rütbe Sistemindeki Değişiklik. Eklenenler ve Simge Düzenlemeleri. 11 Temmuz 2008

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mservank

mservank

Üye
bence; general rutbelerinin mesaj sayıları birazdaha aşağıya çekilerek;
'tuğgeneral,tümgeneral,korgeneral ve orgeneral' olarak düzenlenmesi ,daha güzel bir hava katar foruma.
hatta, ayın üyelerinede 1aylık 'mareşal' rutbeside olabilir.

:oke: bence de güzel olur.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
bence; general rutbelerinin mesaj sayıları birazdaha aşağıya çekilerek;
'tuğgeneral,tümgeneral,korgeneral ve orgeneral' olarak düzenlenmesi ,daha güzel bir hava katar foruma.
hatta, ayın üyelerinede 1aylık 'mareşal' rutbeside olabilir.
Düşünüyoruz

Şimdilik general rütbesine ulaşan aktif üye olmadığı için üstte yeterli düşünecek zaman da olmadı ancak ileride rütbeler dahada genisletilecek. yine böyle bir 4-5 yıl sonra inşallah :)

yusufucan

yusufucan

Üye
çok güseller Ellerine sağLıkk

ultraslan07

ultraslan07

Üye
gerçekten güzel olmuş emeği geçen herkese tşk

CK1991

CK1991

Üye
bence askeri sistem yerine teknolojik basamakları düşünebilirdiniz :)

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
dosya ekleme yetkisi mesajla ilgili bişeymi:mahcup:

YsF_90

YsF_90

Üye
maxicepe ve üyelerine hayırlı uğurlu olsun. gerçekten üyelere binbaşı rütbesinden sonrası verilmesi gayet güzel. gerçekten başta rütbeleri tasarlayan grafikerimize ve emeği geçen bütün arkadaşlara çok çok teşekkür ederim. çok hoş olmuş. ellerinize sağlık. yeniliklerin devamını bekliyoruz...

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
dosya ekleme yetkisi mesajla ilgili bişeymi:mahcup:
Bence gereksiz mesaj yazmaktan banlayacak yöneticinin biri seni sonunda :)

Şu zamana kadar sorduğun tüm soruların cevabı sitede ilgili konularda ( özellikle üst konularda ) mevcut. O yüzden cevap vermiyorum bu kadar hazırcı olmayın.

ayyıldız18

ayyıldız18

Üye
süper olmuş ellerinize sağlık

CK1991

CK1991

Üye
mesela? örnek ver bakalım :hmmm

ya cep telefonuyla çok haşır neşir değilim ama teknolojik ağırlıklı sitelerin bazılarında dial up adsl vdsl gibi sitenin temasına uygun ranklar gördüm ve hoşuma gitti

leiche

leiche

Emekli Yönetici
rütbe sistemi daha uzun vadeli ve sitede aktiflik seviyesini açıkça gösteriyor. ve şunu belirteyim biz taklit etmeyiz taklit edilmeye çalışılırız ;)

XMEN_43

XMEN_43

Üye
maxicepteki bütün üyelere hayırlı uğurlu olsunn

CK1991

CK1991

Üye
rütbe sistemi daha uzun vadeli ve sitede aktiflik seviyesini açıkça gösteriyor. ve şunu belirteyim biz taklit etmeyiz taklit edilmeye çalışılırız ;)

benim önerim zaten bu askeri sistemin rank sistemi olan her sitede uygulanmış olmasından dolayıdır yani brazda yaratıcılık kullanılmalıdır diyorum :oke:

Apollon

Apollon

Üye
güzel olmuş.....

Master_Evil

Master_Evil

Üye
çok modern bir görünüm kazanmış elinize sağlık

CaNNiSaR

CaNNiSaR

Üye
emre3017

emre3017

Üye
Ben çavuşum sınava girip astsubay olsam bide açık öğretim bitirsem yüz başı olabilirmiyim ? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt