klavyeye hücum mu yani?![]()
hesabim 1hafta ceza aldi gelen bilgilemdirme sisteminde gereksiz mesaj yazimi yaziordu hesabimin adi Hooligan™ birde mesaj sayim 500den 283e dusmus anlamadim gittiÇok fazla spam mesajı attın (Teşekkürler vs) Forumda mesaj kasmak yasak. Aksi halde ceza alırsın ve attığın tüm spam mesajlar silinir.Reis™;3283793' Alıntı:Nadir abi bende kasiyordum mesajhesabim 1hafta ceza aldi gelen bilgilemdirme sisteminde gereksiz mesaj yazimi yaziordu hesabimin adi Hooligan™ birde mesaj sayim 500den 283e dusmus anlamadim gitti
Moderatör olmak içinde belli bir mesaj sınırı var mı yoksa yetkili kişiler mi ayarlıyor bunu?![]()
askeri rütbeyi biraz rafa kaldırıp yenilik yapsak ??
mesela futbol rütbesi yapsak nasıl olur ??![]()

Kaleci, forvet, defans gibi falan mi?![]()

istersen futbol takımı kuralım adıda MaxiSpor olsun olurmuteknik direktör as başkan gibi şeyler işte![]()

son bir rütbe daha kalmış bence böyle yarım olmuş...
Son rütbe 100.000 mesaj ile MAREŞAL olmalı ve 10.000-50.000 mesaj arasındaki rütbe renginden çok daha şaşalı ve özel bir renge sahip olmalı...
Böyle olmalı bence

oraya kadar çıkılsın oda halledilir![]()

Evet 100.000 Mesaj ve üstü MAREŞALson bir rütbe daha kalmış bence böyle yarım olmuş...
Son rütbe 100.000 mesaj ile MAREŞAL olmalı ve 10.000-50.000 mesaj arasındaki rütbe renginden çok daha şaşalı ve özel bir renge sahip olmalı...
Böyle olmalı bence
Bence çıkılamaz
oraya kadar çıkılsın oda halledilir![]()

amaaan şunun şurasında 98.000 küsür mesajım kalmış ne kalmış sanki
![]()