bilgisayarınız açılırken parola mı istiyor, ya da siz parolanızı mı unuttunuz??

Sponsorlu Bağlantılar

dangerman58

dangerman58

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarınız açılırken parola mı istiyor, ya da siz parolanızı mı unuttunuz??
:yuruarkadaşlar bilgisayarınızı açarken kullanıcı parolasımı gerekiyor ya da unuttuğunuz parolayı nasıl mı kırmak istiyorsunuz; bilgisayarınızı açın ve 'parolanızı yazın' isteği gördüğünüz zaman ctrl+alt+del yalnız del tuşuna iki kere basın gelen ekranda kullanıcı adına ''''administrator'''' yazın ve tamamı tıklayın bilgisayarınız açılacaktır ama ilk günki gibi masa üstünde sadece geri dönüşüm kutusu görünecektir korkmayın bilgisayarınız hala eskisi gibi bütün bilgileriniz duruyor şimdi denetim masasından kullanıcı hesaplarına girin ve oradan kendi hesabınıza tıklayın açılan pencerede ‘parolayı kaldır’ seçeneğini tıklayın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın Windows artık sizden parola istemiycektir bilgisayarınızı eskisi gibi kullanmaya devam edebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: umutfatih ve enterebiusvermicularis

mservank

mservank

Üye
bunun samsung bölümünde ne işi var yav :allalla:

yusufucan

yusufucan

Üye
daha yeni abisi ööğrenmesi Lazım çoookkk yanlış yerde konu

ronaldinho_2751

ronaldinho_2751

Üye
peki admisintrator unda şifresini unutmuşsak ne olacak ?

dangerman58

dangerman58

Üye
    Konu Sahibi
sn: ronaldinho_2751: adminstrator zaten sizin bilgisayarınızı şifreden kurtarmak için girilen bir geçici kullanıcı adıdır yazdığım şekilde yazarsanız zaten administrator kullanıcısını bir daha görmezsiniz ve bilgisayarınız eskisi gibi şifresiz hali alacaktır sorununuz için teşekkür ederiz aklınıza başka takılan yer var mı acaba??

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşın dediği gibi daha yeniyim ama sizlerle bilgi paylaşmak istiyorum bi daha da bilgi vermicem zaten siz neyden anlarsınız benim bildiklerim bende kalsın yinede teşekkür ederim:pro:

mkeles84

Üye
bu ilk kurulumda şifre girmeyenler için, onun için administrator **** yani boş olarak atanıyor. Eğer ilk kurulum yaparken şifre girerseniz bu işlem işee yaramayacaktır.

kadife_sk

Üye
kardes çok sağ ol cok ıyı oldu bu bılgı sen onlara bakma

dangerman58

dangerman58

Üye
    Konu Sahibi
sende saol kadife_sk bi yardımım olduysa ne mutlu bana:sn:

deli_bjkli

Üye
sağol brader i oldu öğrendik

dj ipram

dj ipram

Üye
sağol annem şifre atıyordu artk kurtuldum :):oke:

karahanliist

Üye
peki admisintrator unda -ni unutmuşsak ne olacak ?

Ozaman da bilgisayarını restar et açılırken sürekli f8 e bas güvenli modda aç orda administrator seçeneği ile açılacaktır...Ordan da girip şifreyi vs yi kaldırabilirsin..

Yanlız arkadaşlar bu bölümle ilgilisi ve alakası olmayan bu kounda bir uyarıda bulunmak isterim bu administrayor seçeneği eğerki şifresi yoksa mümkündür..Windoesu yükleyen administratorede şifre girmişse o zaman format atacan.. :d

ÁŔÁŚ

ÁŔÁŚ

Üye
ben denedim olmnadı

night_v

night_v

Üye
f8-le

burak9400

burak9400

Üye
vayy hiç bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim Allah razı olsun...

Üst Alt