Eto'o nun menajeri Kadıköy'de!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Eto'o nun menajeri Kadıköy'de!
Eto'o'nun bağlı bulunduğu menajerlik şirketinin yetkilisi Herve Chinda, İstanbul'a gelerek F.Bahçe yönetimiyle görüşecek.
Kadıköy'de bugün çok kritik saatler yaşanacak. Kamerunlu yıldızın bağlı bulunduğu menajerlik şirketinin yetkilisi Herve Chinda, İstanbul'a gelerek F.Bahçe yönetimiyle transferi görüşecek.

TARİHİ GÜN
F.Bahçe'de büyük bir heyecanla beklenen Güiza dışındaki yabancı transferin Samuel Eto'o olmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Dün sadece Fotomaç'ın duyurduğu Eto'o haberinin yankıları sürerken, yıldız futbolcu konusunda bugün çok önemli gelişmeler yaşanacak. Kamerunlu oyuncunun bağlı bulunduğu menajerlik şirketinin yetkilisi Herve Chinda bugün İstanbul'a gelerek F.Bahçeli yöneticilerle pazarlık masasına oturacak.

ŞOV HAZIRLIĞI
Çok gizli transfer operasyonunda, Eto'o'ya ödenecek para konusunda Chinda ile anlaşma sağlanırsa iki yönetici İspanya'ya hareket edecek. F.Bahçeli idareciler, Barcelona'dan Eto'o'nun 27 milyon euro'luk bonservis ücretinin biraz daha aşağı çekilmesini talep edecek. İspanyol kulübünün bonservis bedelini istenen düzeye indirmesi durumunda anlaşma yapılacak ve ardından Eto'o müthiş bir şovla İstanbul'a getirilecek.

Dwyane_Wade

Üye
güiza ile eto'yu beraber alırsak seneye gol rekoru kırarız...

arslansem

arslansem

Üye
27 milyon euroya değmez

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
27 milyon euroya değmez
bilmiyorum değermi değmezmi ama güiza ya 15 milyon avro veriliyorsa eto'o 27 ye çoktan layıktır. gerçekten oynarsa işe yarar ama kezman gibi anelka gibi olursa hiç gelmesinden boşa para verilmesinde. hayırlısı olur inşallah kardeşim

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
guiza'nın hem de normal bir takımda eto'o nun yapamadıklarını yaptığını düşünürsek 27'ye değmez..

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
guiza'nın hem de normal bir takımda eto'o nun yapamadıklarını yaptığını düşünürsek 27'ye değmez..
o yönüne bişey demiyorum haklısınız ama güiza kezman gibi olabilir diye korkuyorum. orda iyi belki ama burda ne olur. kezman gibi boşa çıkarsa boşa gider. ama eto'o nun kalitesi belli belli bir düzeyde oynuyor.

exothermic

Üye
Bugün tarihli Pas Fotomaç gazetesi Yılmaz Şenol imzası ile manşetten verdiği haberinde kulübümüzün Eto'o ile sözleşme imzalayacağını öne sürüyor. Sadece 27 milyon euro bonservis bedelinin söz konusu olduğu haberde bahsedilen bu oyuncuya ödenecek tüm masraflar alt alta yazıldığında bu transfer haberinin yalan ve mantık dışı olduğu açıkça görülmektedir. Ancak sırf haberlerini doğrulamak adına Fotomaç Gazetesi tüm masrafları karşılamayı kabul ederek bu oyuncuyu kulübümüze transfer ederlerse bunu kabul edebiliriz.

Saygılarımızla

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

yani haber yalan arkadaşlar bugün birçok haber sitesinde de bu haberi gördüm inanamadım ama tabi ki en doğru haberi kaynağından alınca ortaya çıkıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...