Anelka gelecek mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Anelka gelecek mi ?


Orduspor'un Chelsea forması giyen Nicolas Anelka ile ilgilendiği haberi basında geniş yer buldu. Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, dünyaca ünlü golcü konusunda önemli açıklamalar yaptı.

"Orduspor Anelka'yı İstiyor" haberi üzerine bazı kesimler bu transferin imkansız olacağını düşünürken, Orduspor Başkanı Nedim Türkmen aksine bu transfer için ciddi girişimlerde bulunduklarını ve olumlu sonuç aldıklarını açıkladı.

Türkmen, "Bugüne kadar transferedemeyeceğimizi düşündüğümüz hiçbir futbolcu ile ilgili girişimde bulunmadık. Orduspor Başkanı olarak ekibimle, teknik heyetimle hep büyük düşündük ve hedeflerimizi de ona göre belirledik. Anelka ile ilgilendiğimizi açıkladığımızda belki Orduspor için bu transferin imkansız olacağı düşünülmüş olabilir ancak Orduspor için imkansız diye birşeyin olmadığını, hiçbir futbolcunun adının Orduspor'un üstünde olmadığını hatırlatmak isterim" dedi.

"Pazar günü yurt dışından menejerlar aracılığı ile bize Chelsea kulübünün Anelka ile yollarını ayırmayı düşündüğü iletildi" diyen Nedim Türkmen, "Anelka ile ilgilenip ilgilenmeyeceğimiz soruldu."

Başkan Nedim Türkmen, her takım gibi kendilerinin de yıldız futbolcu istediklerini belirterek, "Kendi temsilcimizi futbolcuyla görüşmeye gönderdik. Kulüp temsilcimiz Anelka ile bir araya gelerek yemek yedikten sonra kendisine teklifimizi iletti. Hatta görüşmeden Anelka, kulübümüzün kendisini istiyor olması ile ilgili çıkan haberleri internetten gördüğünü ve çok memnun olduğunu dile getirdi. Biz kendisine Orduspor Kulübü olarak yıllık 2.5 milyon euroluk bir teklif sunduk" diye konuştu.

"Futbolcu kendisine yaptığımız tekliften memnuniyet duyduğunu, şartlar uygun olursa tekrar Türkiye'ye gelebileceğini ve Türkiye'de futbol oynayabileceğini belirtti. Sonuç olarak yapılan görüşmede kendisi bizden yıllık 4 Milyon euro talep etti ve bonservis konusunu da Chelsea kulübü ile kendisinin çözeceğini söyledi. Bir taraftan bu transferle ilgili görüşmelerimiz, diğer taraftanda da bu transferin gerçekleşebilmesi için finansal kaynak ve sponsor arayışlarımız sürüyor. Hedeflerimiz ortada ve bu doğrultuda biz Anelka'yı Orduspor'a getirmek istiyoruz. Orduspor'u daha üst seviyelere çıkartmak için sadece bizlerin çabası yeterli değil ! Her zaman dile getirdiğim gibi Ordu insanının, adamlarının ve Orduspor taraftarlarının takımlarına destek olması ve sahip çıkması gerekiyor."

Hedeflerinin büyük olduğunu ve her zaman büyük düşündüklerini belirten Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, Orduspor taraftarlarının kendilerine inanmalarını, takımlarına destek olmalarını ve artık büyük düşünmeleri gerektiğini sözlerine eklerken, yapılan transferlerle ilgili olarak ise şu açıklamada bulundu.

"Biz 3 yılda Orduspor'u Süper Lige taşıyacağız derken, bize bunu asla başaramayacağımızı söyleyenler olmuştu. Ancak 26 yıldır gerçekleşmeyen bu hayali, taraftarlarımız ve camiamızla birlikte 2 yıllık görev süremizde gerçekleştirdik. Şimdi aynı şekilde küçük düşünen insanlar, bizim koyduğumuzyeni hedeflere ulaşamayacağımızı söylüyor. Unutmamak lazım ki, inanmak başarmanın yarısıdır ve bunun en canlı örneğini hep birlikte geçen sezon yaşadık."

"Yeni sezon öncesi bir çok yeni transferi kadromuza katarken, bugün Orduspor'un kadro değeri 60 Milyon TL'nin üzerinde ve geçtiğimiz sezona oranla 4 kat artmış durumdadır. Hedeflerimiz doğrultusunda Orduspor'a, geçtiğimiz sezon Braga forması ile UEFA Avrupa Liginde final oynamış olan Miguel Garcia'yı getirdik. Belçika'nın önde gelen kulüplerinden C.Brugge ve S.Liege formaları ile bir çok kez Avrupa Kupası maçlarında forma giymiş olan Wilfried Dalmat'ı transfer ettik. Fildişi Sahili Milli Takım oyuncusu Jacques Gosso, Fornezzi ve Ribeiro gibi yabancı oyuncuların yanı sıra Sedat Bayrak, Yalçın Ayhan, Hakan Özmert, Abdullah Dereli gibi Süper Ligde kalitesini ispatlamış önemli isimleri kadromuza kattık. Galatasaray'dan Emmanuel Culio ve Bogdan Stancu gibi kaliteli isimleri Orduspor'umuzun kadrosuna kazandırdık ve son hedefimiz Anelka."

Yapılan transferlerin incelenmesi gerektiğini vurgulayan Nedim, "Bu oyuncuların futbol kariyerlerine, geldikleri takımlara ve kalitelerine herkes bir baksın istiyorum. Biz asla Orduspor'a katkı sağlayacağına inanmadığımız bir oyuncuyu kadromuza katmayacağımızı daha öncede belirtmiştik ve transferlerimizi de bu doğrultuda gerçekletiriyoruz. Benim her ne olursa olsun Orduspor Başkanı olarak Orduspor taraftarlarından istediğim tek birşey var o da maddi ve manevi olarak takımlarına destek olmaları ve bizlere inanmalarıdır."

Bu arada Ankaragücü'nde forma giyen tecrübeli futbolcu Fatih Tekke ile bugün görüşeceklerini ve anlaşma sağlanırsa bu oyuncuyu da renklerine katacaklarını söyleyen Nedim Türkmen, ayrıca Anelka transferi gerçekleşmese bile yıldız bir oyuncuyu Orduspor'a kazandırabilmek için girişimlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.
 
Samsun55''

Samsun55''

Üye
Gelmez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt